11 / 05 / 2024

ASMEK

ASMEK

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Aksu Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren ASMEK Merkezi, Atatürk Çocuk Kültür Merkezi ve Spor Merkezi için açılış töreni düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi coşkulu törenle açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Üçgen Mahallesi’nde hizmete koyduğu Atatürk Kültür Merkezi, coşkulu bir törenle açıldı

Kemer ASMEK-ASFİM ve Anaokulu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesinde hayata geçirilen ASMEK-ASFİM ve Anaokulunu vatandaşların hizmetine açtı.

Antalya Kemer’e ASMEK geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASMEK kurs merkezlerini ilçelerde açmaya devam ediyor. Kemer eski Devlet Hastanesi yenilenerek, ASMEK’e dönüştürülüyor.

Manavgat ASMEK şubesi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASMEK Şubesi, Başkan Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Türel, anneler ASMEK'te kurs alıp meslek sahibi olurken, çocuklarının da kreş bölümünde eğitileceğini söyledi.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Alanya ASMEK binası nerede?

ASMEK binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

Alanya ASMEK hizmet binası açıldı mı?

ASMEK Hizmet Binası'nı törenle açan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "1 yılda 100'ün üzerinde proje başlattık, bir kısmını bitirdik. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

11. ASMEK Döşemealtı'nda açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinde iki önemli yatırımın açılışını yaptı. Vatandaşlara ücretsiz mesleki eğitim hizmeti sunan Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’na (ASMEK) Döşemealtı ilçesinde yenisi eklendi.

Döşemealtı Çocuk Kültür Merkezi açılıyor!

26 Eylül Perşembe günü açılışı yapılacak Döşemealtı ASMEK’in yanı sıra aynı gün çocuklara ücretsiz kurs hizmeti verecek Döşemealtı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi de vatandaşların hizmetine açılacak.

Antalya'nın Bellek Müzesi yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Haşim İşcan Mahallesi'nde hizmet veren daha önce "Atatürk Kütüphanesi" ve "ASMEK Kurs Merkezi" olarak kullanılan üç katlı bina, yenileme çalışmalarıyla bellek müzesine dönüştürüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu Kültür Merkezi bugün açıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Aksu Kültür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren ASMEK Merkezi, Atatürk Çocuk Kültür Merkezi ve Spor Merkezi için açılış töreni düzenlendi.

ASMEK Haberi

ASMEK


Açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



ASMEK’LER OKUL GİBİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ASMEK’lerin çok önemli işlevi olduğunu belirterek, “Burası bir okuldur. Biz bu tesisleri halkımıza insan seven, barışsever,  kindar olmayan, dinini, Atatürk’ünü seven nesiller yetiştirmek için açıyoruz. Biz bu tesisleri açtıkça, panikleyen muhalefet odakları var. Kültüre ve eğitim önemli yatırımlar yapıyoruz.


Şairleri yargılayan, vatanseverleri hapse tıkan, heykeltıraşlara ucube yapıyorsun diye sataşan zihniyet, bunları dinin arkasına saklanarak yapan zihniyet ayıplı bir zihniyettir. Biz bu zihniyeti yıkmak için yapıyoruz” diye konuştu.  


20 BİN KİŞİYE EĞİTİM


Başkan Akaydın, şunları söyledi: “Ekim ayından bu yana 970 Aksu’lu hemşerimiz bu...