29 / 04 / 2024

Assa Abloy

Assa Abloy

Kapı açma çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunan ASSA ABLOY, Türkiye’ deki ilk showroomunu İstanbul’da açtı. Merkezin açılışına ASSA ABLOY EMEA Başkanı Tzachi Wiesenfeld de katıldı.

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Assa İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Ahmadov tarafından kuruldu.

Assa Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assa Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Seven ve Serdar Aydın ortaklığında kuruldu.

Assa Proje Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Assa Proje Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Şahin tarafından kuruldu.

Assa Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assa Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Avni Saatçı, Mustafa Arslan, Mehmet Yahya Saatçı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yale artık kapı kolu da üretecek!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan 171 yıllık dünya markası Yale, kapı kolu üretimine başladı.

Assa Abloy, Türkiye’deki ilk showroomunu açtı!

Kapı açma çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunan ASSA ABLOY, Türkiye’ deki ilk showroomunu İstanbul’da açtı. Merkezin açılışına ASSA ABLOY EMEA Başkanı Tzachi Wiesenfeld de katıldı.

ABD'li kilit devi, KKTC bayiliğini Yar Group'a verdi!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan Yale, Türkiye organizasyonu üzerinden, bölge ülkelerinde yeniden yapılanma süreci başlattı.

Yale Dijital Monoblok Kilit görücüye çıktı!

ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan ve 1943 yılından bu tarafa Türkiye’de faaliyet gösteren YALE, dijital kapı kilidi ürün grubunun en yeni üyesi YDM3168’i piyasaya sürdü.

Assa Abloy Haberi

Assa Abloy

Kapı açma çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunan ASSA ABLOY, Türkiye’deki ilk showroomunu İstanbul’da açtı. Merkezin açılışına ASSA ABLOY EMEA Başkanı Tzachi Wiesenfeld ve diğer üst düzey yöneticinin yanı sıra, aralarında mimar, mühendis, proje  yöneticisi, inşaat firması sahibi ve yöneticileri ile sistem entegratör firma temsilcilerinin de olduğu çok sayıda davetli grubu katıldı. Özellikle proje kanalı için geliştirilen yeni ürünlerin sergilendiği showroomda ASSA ABLOY markalı ürünlerin yanında, firma bünyesindeki diğer markalar; Yale, Mul-T-Lock, Nemef, Traka, Eff-eff, SMARTair, Aperio, HID, Vingcard, Unilock, Crawford, Besam, Albany ve Megadoor ürünleri de yer alıyor.


Kapı açma çözümlerinde sektörün global lideri konumundaki ASSA ABLOY, Türkiye’deki ilk showroomunu görkemli bir tören ile İstanbul Ataşehir’de açtı. İnşaat ve yapı sektörünün kapı açmadan kilitleme ve güvenlik sistemlerine kadar ihtiyaç duyduğu...