15 / 05 / 2024

Assan karasu yeni fabrika

Assan karasu yeni fabrika

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Karasu’ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi yatırımı yapacak. Cari açığa eritecek olan yatırım ile savunma sanayi, gemicilik ve otomotiv sanayiine alüminyum sac üretilecek.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

Hyundai Assan Genel Müdürü Berkel, "ÖTV matrah baremlerinde 2022 yılı başında bir düzenleme yapılmasını bekliyorduk. Yeni uygulamayla ara baremlerin konulmuş olması, sert fiyat geçişlerinin bir nebze de olsa önüne geçmiş oldu." dedi.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Karasu yeni yatırımlarla Kanal İstanbul ile yarışıyor!

Sakarya'nın Karasu ilçesi yeni yatırımlarla adeta Kanal İstanbul projesi ile yarışıyor. Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yaklaşık 5 milyar TL yatırım alan ilçe, iş dünyasının radarına girdi. İlçe yeni yatırımlarla savunma sanayinin başkenti olacak...

Narlıdere için kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Adayı CHP’li Erkan Karasu, yeni dönemde hayata geçireceği vaatlerini anlattı. Karasu, ''Kentsel dönüşüm önceliğimiz olacak” diye konuştu.

İnşaatta üretim süresinin kısalması yeni projenin başlangıcı demek!

Assan Alüminyum'da hammadde fabrikaya girdikten 56 gün sonra satışa hazır hale geliyor. Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya da inşaat sektöründe üretim süresinin kısalmasının kendilerini için yeni bir projenin başlangıcı anlamına geldiğini belirtiyor…

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Karasu, Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor!

Sahip olduğu stratejik konumu, hızla gelişen sanayisi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken yatırım bölgelerinden olan Sakarya’nın Karasu ilçesi, yeni yatırımlarla Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor...

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin ihalesi 27 Şubat'ta!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi projesinde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,, “Yeni merkezimiz için 27 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz." dedi

Assan karasu yeni fabrika Haberi

Assan karasu yeni fabrika

Güney Koreli Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Sakarya Karasu’ya 800 milyon dolarlık alüminyum tesissi yatırımı yapacak. Cenevre Otomobil Fuarı’nda STAR’a konuşan Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Karasu’da yatırım için yerlerinin hazır olduğunu ve seçim sonrası başlayacaklarını söyledi. Bu yatırımın Türkiye’de olmayan bir ürün olduğunu ve bu açıdan cari açığa da büyük katkı sağlayacağını belirten Kibar “Türkiye’de olmayan, savunma sanayine hassas sanayilere, makine ana sanayinin ihtiyacına, gemicilik, denizaltı, otomotiv gövde sacı ve ham maddesi üretebilecek önemli bir yatırım planlıyoruz” dedi.


Cari açığı eritecek


Kibar, şu anda Ankara ile bazı görüşmeleri olduğu bilgisini vererek, şöyle devam etti:”Bu yatırım, ithal ettiğimiz ürünlerin tamamen ikamesini hedefliyor. Bu yatırımı yaptığımız zaman başlangıçta 650 milyon dolar, daha sonra 150 milyon dolarla iki fazda yatırım tutarı 800...