18 / 05 / 2024

Assan Panel ürünleri

Assan Panel ürünleri

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

AKG Gazbeton Panel Ürünleri için CE belgesini aldı!

Türkiye gazbeton üretiminin öncülerinden AKG Gazbeton, sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, tüm işletmelerinde ürettiği blok ve tutkal ürünlerinden sonra “Panel Ürünleri” için de CE belgesini aldı.

Assan Panel, Işık Üniversitesi'nde uygulamalı eğitim verdi!

Assan Panel, Işık Üniversitesi ve Çatıder İşbirliği ile Işık Üniversitesi mimarlık ve inşaat mühendisliği bölüm öğrencilerine uygulamalı eğitim verdi. Uygulamalı eğitim verirken eğitim süreçlerine reel sektör olarak da katkıda bulunuyor.

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Assan Panel ürünleri Haberi

Assan Panel ürünleri

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Yenilikçi çözümlerinin, Irak'ta hem devlet hem de özel sektör tarafından tercih edildiğini belirten Assan Panel İhracat Müdürü Tank Abide, "Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz. Ürdün'de yatırımını tamamladığımız tesisimizin 2012 yılının sonunda üretime başlamasıyla; özellikle Irak'ın güney bölgesine Assan Panel kalitesini daha iyi' şartlarda sunmaya başladık" diye konuştu. 



Düzenli olarak katıldıkları fuarlar ve seminerler ile bölgede öncelikle Türk malı farkındalığını yaratmaya çalıştıklarını anlatan Tarık Abide, "Bu farkındalıkla birlikte Assan marka bilincini de iş ortaklarımıza aktarıyoruz. Assan Panel olarak ilişkilerimizde sürekliliğe önem veriyoruz. Çalışanımızdan, iş ortaklarımıza kadar iletişimde olduğumuz herkesle iş ilişkilerimizde dürüstlük temelinde beraberlik ruhu ve bağlılık geliştiriyoruz. Irak'ta artan...