04 / 05 / 2024

Astaştan etiler atağı

Astaştan etiler atağı

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Ata satışa çıktı. Projede 413 adet konutun yanı sıra 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

KİPTAŞ'tan Etiler'e komşu yeni proje geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş Akatlar'da hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Gayrimenkulde tanıtım atağı!

Konut üreticileri ve danışmanlık şirketleri yabancıya satışta hedefi yükseltti. 2023'te 15 milyar dolar, 2025'te ise 20 milyar dolar gayrimenkul ihracatı yapmak için farklı coğrafyalara tanıtım turları yapılacak.

Dursun Ataş'tan 'emlak vergisi ve TOKİ ödemeleri ertelensin' talebi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sorunlarla karşılaşan vatandaşlar için, emlak vergisi ve TOKİ ödemelerinin faizsiz olarak ertelenmesini talep etti...

Rodos’tan kalma ata toprak için Türk mirasçılardan dava!

Türkiye ve Yunanistan arasında yapılan mübadele anlaşmasının dışında kaldıkları için Rodos’tan göç edenlere dedelerinden kalma topraklarını alabilecek. Emsal olacak ilk dava açıldı.

Astaştan etiler atağı Haberi

Astaştan etiler atağı

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.  Dokuz parselde 450 daireden oluşan Belediye Sitesi'ni kentsel dönüşümle yenileyecek olan Astaş, 650 daireden oluşması planlanan rezidans projesine yaklaşık 450-500 milyon dolarlık yatırım yapacak. 


İnşaat sektöründe geliştirdiği lüks projelerle yerli-yabancı A plus kesime hitap eden Astaş Gayrimenkul, yeni projesi ile de kentsel dönüşüme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan dokuz parselde 450 daireden oluşan Belediye Sitesi'nin yüzde 90'a ulaşan yedi parseliyle prensipte anlaşıp imza aşamasına geldi.  Yaklaşık 50 yıllık siteyi kentsel dönüşüm kapsamında yenileyecek olan Astaş, burada Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iddialı rezidans projesini yapmaya hazırlanıyor.  Astaş, aynca Beşiktaş sınırlarında 4 site ile daha pazarlık yürütüyor.  Astaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu...