16 / 05 / 2024

Astay Gayrimenkul etiler

Astay Gayrimenkul etiler

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi.

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Oya Tollahat Oran tarafından kuruldu.

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz İstanbul açıklaması!

Astay Gayrimenkul, OnaltıDokuz İstanbul projes ile ilgili açılan davalara ilişkin açıklama yaptı. 

Doğuş Center Etiler 2017 değerleme raporu!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler'e ilişkin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Etiler binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul Etiler binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Songül Toprak Özsan gayrimenkul sektörüne girdi!

İşkadını Songül Toprak Özsan, Etiler’de açtığı yeni ofiste gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.Özsan, verdiği açılış davetiyle dostlarını ağırladı.

Astay Gayrimenkul etiler Haberi

Astay Gayrimenkul etiler

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi. Şirketin teklifine yanıt vermeyen 8 mülk sahibi 2015’e karanlık ve soğukta girdi.


ZEYTİNBURNU’nda İstanbul’un siluetini bozan ve kısmen yıkım kararı alınan 16/9 kulelerinin sahibi Astay Gayrimenkul, bu kez Etiler Belediye Sitesi’ndeki alımlarla gündeme geldi.

Astay’ın iştiraki Etiler Gayrimenkul Yatırım AŞ, Akmerkez karşısında “deprem riski” raporu ile yıkım kararı alınan 36 daireden 28’ini alıp, başka şirketle anlaşmalarına rağmen çoğunluğu gerekçe gösterip kalan hissedarlara da teklif götürdü. Aksi halde Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun gereği Çevre Bakanlığı’nın kamulaştırma yapabileceğini ihtar eden şirketin başvurusu üzerine tüm dairelerin elektrik, su ve gazı kesildi.


‘SANKİ BİNAMIZ KAÇAK’

Kesintiler yüzünden taşınmak zorunda...