28 / 04 / 2024

Astay Gayrimenkul ulaşım

Astay Gayrimenkul ulaşım

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi.

Astay Gayrimenkul, Gayrimenkul Zirvesi'ne ev sahipliği yapıyor!

Four Seasons Bosphorus, Four Seasons Sultanahmet otellerinin yanı sıra OnaltıDokuz İstanbul ve Academia Apartments gibi önemli konut projelerinin yatırımcısı olan Astay Gayrimenkul, sektörünün öncülerinden olduğunu bir kez daha gösteriyor...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Enes Berse, Astay Gayrimenkul’un Genel Müdürü oldu!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm Genel Müdürlüğü’ne, şirketin kuruluş döneminden itibaren çeşitli pozisyonlarında önemli görevler üstlenen Enes Berse atandı.

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Gayrimenkul projelerinde en önemli tercih kriteri ulaşım!

Dr. Gökhan Taş, gayrimenkul alırken en önemli tercih kriterlerinden birinin ulaşım olduğunu belirterek, insanların ulaşıma yakın projelere, varolan inşaatı bitmiş gayrimenkulden daha fazla para vermeyi göze aldığını söyledi.

Ulaşım ağları İstanbul'da ev fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışması bu durumu gözler önüne serdi.

Astay Gayrimenkul ulaşım Haberi

Astay Gayrimenkul ulaşım

İstanbul’un siluetini bozan 16/9 kulelerini yapan şirket, bu kez Etiler’de tartışılıyor. Yıkılacak 36 binadan 28’ini alan şirketin başvurusuyla tüm binaların elektrik, su ve gazı kesildi. Şirketin teklifine yanıt vermeyen 8 mülk sahibi 2015’e karanlık ve soğukta girdi.


ZEYTİNBURNU’nda İstanbul’un siluetini bozan ve kısmen yıkım kararı alınan 16/9 kulelerinin sahibi Astay Gayrimenkul, bu kez Etiler Belediye Sitesi’ndeki alımlarla gündeme geldi.

Astay’ın iştiraki Etiler Gayrimenkul Yatırım AŞ, Akmerkez karşısında “deprem riski” raporu ile yıkım kararı alınan 36 daireden 28’ini alıp, başka şirketle anlaşmalarına rağmen çoğunluğu gerekçe gösterip kalan hissedarlara da teklif götürdü. Aksi halde Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun gereği Çevre Bakanlığı’nın kamulaştırma yapabileceğini ihtar eden şirketin başvurusu üzerine tüm dairelerin elektrik, su ve gazı kesildi.


‘SANKİ BİNAMIZ KAÇAK’

Kesintiler yüzünden taşınmak zorunda...