05 / 05 / 2024

Astoria AVM ofis

Astoria AVM ofis

Esentepe’de 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria AVM’nin bir kısmı ofise dönüşüyor. +1 ve +2’de yer alacak 8 bin metrekare ofis katının Şubat ayının sonlarına doğru hizmete açılması planlanıyor…

Astoria AVM'de mağazalar küçülüyor, ofise dönüşüyor!

İstanbul son yıllarda alışveriş merkezi (AVM) yatırımcılarının gözdesi oldu. Şehirde 100’ün üzerinde AVM var

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor projesinde satışlar devam ediyor. Ofis, AVM ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

Pandemi sonrasında ofis ve AVM'leri neler bekliyor? 

GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında ofis ve AVM'lerde pandemi nedeniyle yaşanan gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda mevcut sorunlara yönelik çözümler konuşuldu. 

AVM'ler salgında buluşma mekanı ve yaşam alanı oldu!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ”Pandemi sürecinde AVM’lerin önemi daha net anlaşıldı” dedi. ‘GYODER Çözüm Platformu’nun beşinci toplantısı, ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi.

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Ofis talepleri Kağıthane ve Bomonti hattına kaydı!

Koronavirüsten en çok etkilenen AVM ve ofislerde yeniden canlanma başladı. Yeni normal hayatla birlikte yüzde 80 düşüş yaşayan AVM, ofis ve bürolar yeniden canlandı.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı Sümerpark avm ve ofis projesine ait değerleme raporunu yayınladı...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Astoria AVM ofis Haberi

Astoria AVM ofis


İstanbul Esentepe’de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria AVM’nin ofis katlarının 2014 Şubat sonu gibi açılması planlanıyor. 


8 bin metrekare ofise ayrılacak

Yaklaşık 110 mağazaya ev sahipliği yapan Astoria AVM’nin 1 ve 2. katları ofise dönüşüyor. 8 bin metrekare alanın ofis birimlerine ayrılacağı AVM’de mağazalar da yer alacak.


Gayrimenkul projelerine showroom olacak

Astoria AVM’deki ofislerin gayrimenkul şirketlerinin projelerini tanıtmaya yönelik showroom olarak kullanılması planlanıyor. Yönetimden aldığımız bilgiye göre görüşmeler devam ediyor fakat resmileşen bir şey yok. 


TURYAP 125 bin dolar ödeyecek

Eğer anlaşma sağlanırsa TURYAP yaklaşık 100 inşaat şirketi ile...