28 / 04 / 2024

At safari alternatif oldu

At safari alternatif oldu

Antalya'ın Kaş ilçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri içinde 'at safari' yaptırıyor.

Kepez'de bilim merkezi ve alternatif turizme ilk adımlar atıldı!

Kepez Belediyesi Meclisi toplantısında, 2 yatırım yapılmasının önü açıldı. Mecliste, Antalya'nın ilk bilim merkezi alt yapısını hazırlayacak olan bilim kulübü kurulmasına, Kepez Parkorman'da alternatif turizm yapılacak bir işletmeye onay verildi.

Kılıçoğlu, Megaron Çatı Teknolojileri markasını hayata geçirdi!

hayata geçirdiği Megaron Çatı Teknolojileri markası ile tüm çatı teknolojilerini güçlü bir markanın çatısı altında topluyor ve alternatif renklerle çatılara yeni bir estetik kazandırıyor.

TANAP'ın temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temeli atılan TANAP ile ilgili "Bu proje başka hiçbir projenin alternatifi olmadığı gibi bu projeye alternatif başka bir proje de yok" dedi.

Nikaragua'da kanal projesinin temeli atıldı!

Nikaragua'da kanal projesinin temeli atıldı. Orta Amerika ülkelerinden Nikaragua'da Atlas Okyanusu ile Büyük Okyanusu birbirine bağlayacak ve Panama Kanalı'na alternatif oluşturacak 50 milyar dolarlık kanal projesinin temeli atıldı.

Kuyumcular Soma'da taş kesim atölyesi kuracak!

İstanbul Kuyumcular Odası ( İKO ), 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma ’da kömür madenciliğine alternatif istihdam alanı yaratmak üzere kıymetli taş kesim atölyesi kurmayı planlıyor.

At safari alternatif oldu!

Antalya'ın Kaş ilçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri içinde 'at safari' yaptırıyor.

Kaş'ta Şimdi At Safarileri gözde!

Kaş'da turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.

Tatilcilerin yeni gözdesi at safari!

Kaş 'da turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.

Tatilcilerin yeni gözdesi at safari!

Antalya'nın Kaş İlçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.

Turizmin yeni gözdesi at safari!

Antalya'nın Kaş İlçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, 'at safari' yaptırıyor.

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor!

Alternatif turizmciler aynı çatı altında toplanıyor. Alternatif Turizm Etkinlikleri ve İşletmeleri Birliği Başkanı Burhan Gümüşoğlu, Antalya'da alternatif turizm alanında hizmet veren işletmeleri birlik çatısı altında toplanmaya çağırdı...

2014 alternatif turizm türlerinin yılı olacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmeleri süren 2014 Bütçe Programı'na göre 2014 alternatif turizm türlerinin yılı olacak. Zengin kaynaklarıyla turizm sezonunu on iki aya yaymaya çalışan Türkiye, atılımlarını gelecek yıl da sürdürecek...

NFN Grup Nevo Studios tatil havası yaşatıyor!

Ankara’nın gözde yaşam merkezlerinden Moda City yaşam sokağında, yatay otel konseptiyle hizmet veren N’evo Studios müşterilerine tatil havası yaşatıyor. Nevo Studios, Moda City Yaşam Sokağı üzerinde, müşterilerine farklı bir alternatif sunuyor...

At safari alternatif oldu Haberi

At safari alternatif oldu

Antalya'ın Kaş ilçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri içinde 'at safari' yaptırıyor. Türk turizminin başkenti Antalya'da, alternatif turizmin en yaygın yapıldığı bölge, Kaş ilçesi. Deniz, kum ve güneş üçlemesinin yanında bölgede kanyon turları, yamaç paraşütü. dalış, mavi yolculuk, kültür gezileri, ATV safari ve doğa turları düzenleniyor. Bütün bunların yanında yerli ve yabancı tatilcilere yönelik son olarak doğada at turlan yapılıyor. İnce kumlu plajı ve antik eserleriyle dikkat çeken tatil merkezi Patara'daki 2 at çiftliği, turistlere Kaş'ın el değmemiş doğası içinde eşsiz anlar sunuyor. Kaş. Kalkan ve Patara yöresinde tatil yapan turistler at safari yapmak için...