30 / 04 / 2024

Atabey İskelesi dolgu çalışmaları

Atabey İskelesi dolgu çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atabey tarafından kuruldu. 

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Isparta Atabey 250 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey Yenimahalle projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey projesinin ihalesini 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek.

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekiz tarafından kuruldu.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çağdaş tarafından kuruldu.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Atabey İskelesi dolgu çalışmaları Haberi

Atabey İskelesi dolgu çalışmaları

Atabey feribot iskelesinde bazı düzenlemeler yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, feribotların iskeleye daha rahat yanaşmaları için dolgu çalışmaları gerçekleştirdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, iskele etrafında da kazı ve dolgu çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi otopark ve yeşil alanını büyüttü. 8 bin metreküp dolgu çalışmasının yapıldığı iskelede 14 bin metrekare alan oluşturuldu. İskele etrafında piknik alanı oluşturan Büyükşehir Belediyesi ağaçlandırma çalışmaları da yapacak.
 

Havaların ısınmasıyla birlikte iskelede üstyapı çalışmaları gerçekleştirecek olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Atabey iskelesini Malatya’ya yakışır bir çehreye kavuşturacak. Park görünümüne kavuşturulacak olan iskelede WİFİ hizmeti de...