15 / 05 / 2024

Ataç İnşaat a.ş.

Ataç İnşaat a.ş.

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisselerinin Boydak Grubu'na satışı ile ilgili açıklama yaptı...

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

CHP'li Gök, Pasifik İnşaat'a satılan EGO arsasını sordu!

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'ye verdiği soru önergesinde "EGO Garajı olarak bilinen arsanın Pasifik İnşaat'a geçmesinde nasıl bir süreç yaşanmıştır? dedi...

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas istedi!

Varlıkları 500 milyon doları aşan, Deniz Baykal'ın damadınında ortağı olduğu ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat A.Ş. iflas erteleme istedi!

Bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi.

Ataç İnşaat iflas erteleme istedi!

BİR dönem Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan ve varlıkları 500 milyon doları aşan ATAÇ İnşaat A.Ş.’nin alacaklıları iflas isterken, şirketi iflastan kurtarmak için yönetime gelen fon şirketinin yönetim kurulu da iflas erteleme istedi...

Ataç İnşaat a.ş. Haberi

Ataç İnşaat a.ş.

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama: 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


   İlgi : 1  Mart tarihli açıklamamız.


Müşterek yönetime tabi ortakılığımız  Nisan Enerji A.Ş.'ne ait hisselerimizin  satışı ile ilgili daha önce İş Yatırım'a yetki verildiği bildirilmişti.Yapılan görüşmeler sonucunda Boydak grubu önceki sözleşmeden doğan ön alım hakkını kullanmak istemiş olup kendileri ile Nisan Enerji AŞ hisselerimizin satışına ilişkin müzakereler...