19 / 05 / 2024

ataç inşaat kuzey ırak yatırımları

ataç inşaat kuzey ırak yatırımları

Ataç İnşaat, Kuzey Irak'ta baraj inşa etmek üzere geçtiğimiz hafta anlaşma imzaladı. Kuzey Irak'ın Darbandy Gamaspan bölgesinde yer alacak ve tahmini bedeli 94 milyon dolar olarak belirlenen Bastora Barajı 5 yılda tamamlanacak...

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

İnşaat firmaları Mudanya'da atağa geçecek!

A Gazete yazarı Can Ceperli bugünkü yazısında Bursa'da gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ceperli, Mudanya'da inşaat firmalarının atağa geçeceğini açıkladı.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Kuzey Akımı 2 inşaatı 2018'de başlayacak!

Nord Stream Ticari Müdürü Reinhard Ontid 2018 yılında Kuzey Akımı-2’nin iki ek hattının inşaatının başlayabileceğini açıkladı.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Pamukkale Kuzey Kapısı inşaatında sona gelindi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale'de yeniden inşa edilen Kuzey Kapısı inşaatında inceleme yaptı. Kocatepe çalışmaların gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek önümüzdeki aylarda yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceklerini söyledi.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kuzey Kıbrıs inşaat sektörü yurt dışında tanıtıldı!

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle inşaat sektörünün, önde gelen markalarından biri olan Noyanlar Group, yurtdışında katıldığı fuarlar ve kurduğu yeni ofislerle hem Kuzey Kıbrıs'ın güzelliklerini, hem de kendi projelerini ada dışına taşımayı başarıyor.

ataç inşaat kuzey ırak yatırımları Haberi

ataç inşaat kuzey ırak yatırımları


Ataç İnşaat, Kuzey Irak'ta baraj inşa etmek üzere geçtiğimiz hafta anlaşma imzaladı. Kuzey Irak'ın Darbandy Gamaspan bölgesinde yer alacak ve tahmini bedeli 94 milyon dolar olarak belirlenen Bastora Barajı 5 yılda tamamlanacak. 


Şirket bu amaçla Iraklı Şenk ile ortaklık kurdu. Ataç Başkanı Halil Ataman, "Yurtdışındaki operasyon gücümüz ve tecrübemizin desteğiyle Kuzey Irak için oldukça önemli olan bir proje üstlendik" dedi. 


Bugün...