15 / 05 / 2024

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisseleri

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisseleri

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisselerinin Boydak Grubu'na satışı ile ilgili açıklama yaptı...

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe yukarı yönlü başladı. Dün dalgalı işlem gören altın fiyatları bugün atağa geçti. Altının ons fiyatı 1990 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Aydın'da Nisan ayında 2 bin 392 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK). nisan ayında gerçekleşen konut satışlarına ilişkin verileri açıkladı. İnşaat sektörünün hızla geliştiği Aydın'da, Nisan ayında 2 bin 392 konut satıldı.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Manisa teleferik projesi inşaatı Nisan ayında başlayacak!

Manisa'da, yıllardır hayali kurulan teleferik projesi inşaatı, Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. İhaleyi alan Tekinalp Şirketler Grubu, teleferik firması Avusturyalı Doppelmayr şirketi ile sözleşme imzaladı.

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ritim İstanbul kampanyası için son gün 30 Nisan!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul kampanyası için son gün 30 Nisan. Daire fiyatları 283 bin TL'den başlangıç gösteren projede peşinatsız ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Ataç İnşaat'ta 49 milyon TL'lik sahte imza skandalı!

ATAÇ İnşaat A.Ş.'nin yüzde 75 hissesine sahip büyük ortağı 2005'de vefat eden Hikmet Ataman'ın kızı Sevinç Ataman, sahte imzayla iki bankadan 49 milyon TL tutarında kredi çekildiği gerekçesiyle kardeşleri ve annesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisseleri Haberi

Ataç İnşaat Nisan Enerji AŞ hisseleri

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama: 


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


   İlgi : 1  Mart tarihli açıklamamız.


Müşterek yönetime tabi ortakılığımız  Nisan Enerji A.Ş.'ne ait hisselerimizin  satışı ile ilgili daha önce İş Yatırım'a yetki verildiği bildirilmişti.Yapılan görüşmeler sonucunda Boydak grubu önceki sözleşmeden doğan ön alım hakkını kullanmak istemiş olup kendileri ile Nisan Enerji AŞ hisselerimizin satışına ilişkin müzakereler...