22 / 07 / 2024

Atak Tedarik İnşaat

Atak Tedarik İnşaat

Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seher Akkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Başaklı Sokak 'ta kuruldu.

Boyut Tedarik İnşaat Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Tedarik İnşaat Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salahattin Dinç tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Demir fiyatları atak yaptı! Fiyatlar resmen fırladı! İnce ve kalın demir fiyatı ne kadar? 25 Mayıs demir fiyatları

Demir fiyatları uzun bir aradan sonra atak yaptı. Demir fiyatlarına bugün zam geldi, fiyatlar resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç TL? 25 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GDZ İnşaat Tedarik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Pınar Kılıç tarafından kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Fatih Gülmez tarafından kuruldu.

Smec İnşaat Tedarik Mühendislik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Smec İnşaat Tedarik Mühendislik Üretim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Mikhail Teterin tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altay Arslan tarafından kuruldu.

Atak Tedarik İnşaat Haberi

Atak Tedarik İnşaat

Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seher Akkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Başaklı Sokak'ta kuruldu. 


Atak Tedarik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, yaptırmak -Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol,asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü inşaat malzemelerinin imalatını, alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Tütün...