06 / 05 / 2024

Atakan Evrim Enginöz

Atakan Evrim Enginöz

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Atakan Evrim Enginöz Haberi

Atakan Evrim Enginöz

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.


HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve  turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek kiralamak ve kiraya vermek c- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar...