21 / 05 / 2024

atakent arıtma tesisinden kötü koku geliyor

atakent arıtma tesisinden kötü koku geliyor

Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde vatandaşlar arıtma tesisinden çıkan pis kokudan rahatsız olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MEŞKİ) soruna çözüm bulmasını istedi.

Ergene'deki 12 arıtma tesisinden 6'sı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, "Ergene havzası Türkiye'nin su kirliliği açısından adeta kangren olmuş bir nehri. Ergene'de 12 arıtma tesisinden 6'sı tamamlandı'' dedi.

İrfan Kaya: Ankara'ya arıtma tesisinden verilen su tertemiz!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

Mahmutlar'daki arıtma tesisinden yayılan kötü koku halkı mağdur ediyor!

Mahmutlar'da pis kokularıyla ünlü arıtma tesisini inceleyen Mahmutlar Post Gazetesi Sahibi Mesut İlhan, vatandaşların bir ay daha kötü kokuyu teneffüs edeceğini söyledi. İlhan, "Arıtmanın koku giderici makinası yok" dedi.

Bursa'da atıksu arıtma tesisinden yayılan kötü koku halkı mağdur ediyor!

Özellikle yaz aylarında "Söz Hakkı"na gelen şikayetlerin başında Batı Arıtma Tesisi'nden kaynaklanan pis koku geliyor. Bu bölgede yaşayanlar yıllardır aynı dertten şikayetçi ama değişen bir şey yok.

Atakent'te atıksu arıtma tesisinden kötü kokular yayılıyor!

Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde vatandaşlar arıtma tesisinden çıkan pis kokudan rahatsız olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MEŞKİ) soruna çözüm bulmasını istedi.

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacak mı?

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Kütahya arıtma tesisi Kasım ayında açılacak!

Çevre sorunlarını ile boğuşan Kütahya'nın turistik ilçesi Simav, inşaat çalışmaları hızla devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi ile yakında hayat bulacak. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, tesisi Kasım ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

atakent arıtma tesisinden kötü koku geliyor Haberi

atakent arıtma tesisinden kötü koku geliyor

Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde vatandaşlar arıtma tesisinden çıkan pis kokudan rahatsız olduklarını belirtti. Kışın 6 bin nüfusu bulunan Atakent Mahallesi yaz aylarında 300 bin kişinin üzerine ulaşınca arıtma tesisinin yetersiz kaldığını iddia eden vatandaşlar, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (MEŞKİ) soruna çözüm bulmasını istedi. 


Atakent atık su arıtma tesisinin yeteri kadar çalışmadığını belirten Cumhuriyet tatil sitesi yönetici Hüseyin Doğruyol ve yönetici yardımcısı Yusuf Vecdi Katlav, atık su arıtma tesisinin suyu akıttığı drenaj kanallarında katı atıkların yüzdüğünü,bunun da çevreye saçtığı koku ve tehlikeyi yetkililerin görmesi gerektiğini ifade etti. 


Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Silifke Koordinasyon Başkanlığından edinilen bilgiye göre, arıtmanın kontrol altında olduğu, arıtma tesisinin başında da 24 saat tekçinin bulunduğu ve söylenildiği gibi bir sorunla karşılaşılmadığı savunuldu. Atık suyun ve drenaj...