05 / 05 / 2024

Ataköy sahili değişiyor mu

Ataköy sahili değişiyor mu

Ataköy sahil şeridi dolgu ve inşaatlarla değişiyor. Mega Yat Limanı için dolgu alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 140 dönümlük alan dolduruldu.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Evde bakım maaşı resmen değişiyor! Hemen hesaplara yatırılacak olan bu yeni maaşlara bakın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşları resmen değişiyor. Peki evde bakım maaşları 2024 yılının Ocak ayında ne kadar olacak? İşte tek tek hesaplanan o son dakika rakamları...

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Bankalarda adeta büyük deprem... İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor... İşte banka banka son dakika faiz oranları...

Emekli maaşını etkileyen 1261 gün kuralı değişiyor! Az primle yükse maaş alınabilir mi? Tek tek açıklandı!

Küçük esnafın emeklilik için gerekli gün sayısının 7.200'e düşmesiyle beraber,maaşta etkili olan 1261 gün kuralı da değişiyor. Böylece az primle, yüksek emekli maaşı alınabilecek.

İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul'daki çürük yapı stokunu depreme karşı güçlendirmek amacıyla İBB yasal mevzuatta gerekli değişiklikleri yapmak için adım attı. İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! 

Maliye rayiç güncellemesi yaparak konut satışlarından elde edilen vergi gelirini yükseltmek istiyor. Kolay ve ucuz gayrimenkulde son 25 gün! Resmen değişiyor! İşte ayrıntılar...

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Kırıkkale'de başlatılan projeyle köylerin çehresi değişiyor!

Kırıkkale Valiliği'nce başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında köylerin bütün eksikleri gideriliyor ve köylerin çehresi değişiyor.

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31281 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşınmaz ticaretinde kurallar değişiyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmî Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yönetmeliğe göre lise mezunu olmayan emlak işletmesi açamayacak.

Emlak alım satımında büyük değişiklik!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, taşınmaz ticaretiyle ilgili yönetmelik değişikliğiyle, artık yetki belgesi almayanın emlakçılık faaliyeti yapamayacağını ve belgesisiz işletmelerin ilan sitelerine üye olamayacağını açıkladı.

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31274 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 31263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ataköy sahili değişiyor mu Haberi

Ataköy sahili değişiyor mu

Dolgu ve inşaatlar Ataköy sahil şeridinin şeklini değiştirdi. Mega Yat Limanı için dolgu alanı tamamlanmak üzere. Yaklaşık 140 dönümlük alan dolduruldu. Galeria Alışveriş Merkezi'nden Hava Harp Okulu’na kadar olan sahil şeridinde halkın yürüyebileceği tek bir alan 160 parsel olarak bilinen Baruthane yapılarının bulunduğu arazi kaldı. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu ile Tabiat Varlıkları Komisyonu inşaat izni verdiği takdirde Ataköy Sahili tamamen halka kapanacak.


KARA BİTTİ

Karadaki inşaatlardan sonra denizde başlayan dolgu ile birlikte Ataköy sahil şeridinin doğal şekli de değişmiş oldu. Yaklaşık 140 bin metrekare dolgu alanının üstüne 3 katlı ticaret ve eğlence merkezi, 2 katlı lokanta ve gazino, 2 katlı kongre merkezi, 5 katlı yönetim ofisi, 5 katlı tekne satış ofisi, 724 ve 320 araçlık açık otopark ve ayrıca 5 ayrı...