19 / 05 / 2024

Atakule açılış 2018

Atakule açılış 2018

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. İşte açılıştan fotoğraflar...

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi 16 Aralık'ta açılıyor!

Esenler'de 47. Motorlu Piyade Alay Komutanlığı'nın bulunduğu kışlada hayata geçirilen Esenler Millet Bahçesi, 16 Aralık 2018 tarihinde saat 13:00'de açılıyor.

İstanbul Banliyö Hattı'nın açılışı 2019'a kaldı!

İstanbul'un banliyö treninin açılışı tekrar ertelendi. Beş senedir gelmeyen trenin açılışı 2018 yıl sonu olarak açıklanmışken 2019'a kaldı.

Atakule bugün açılıyor!

Atakule GYO tarafından inşa edilen Atakule, yeniden hizmet vermek için muhteşem bir geri dönüşe hazırlanıyor. Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi Atakule, bugün açılıyor.

Atakule 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi ile Ankara’nın sembolü haline gelen Atakule, alışveriş merkezi ile Ankaralılara yeniden hizmet vermek üzere 29 Ekim itibariyle hizmete açılıyor. 

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

Eylül 2018'de kiraya ne kadar zam yapılıyor?

Türkiye İstatistik Kurumu kira artış hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranlarını 3 Eylül'de açıkladı. Peki, enflasyon oranlarına göre, Eylül 2018'de kiraya ne kadar zam yapılıyor?

Kira sözleşmesi hesaplama kuralı Eylül 2018!

Kira hesaplamasında kullanılan enflasyon oranlarını her ay Türkiye İstatistik Kurumu açıklıyor. İşte kira sözleşmesi hesaplama kuralı Eylül 2018...

Gebze Center AVM Eylül 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM için Eylül 2018-30 Eylül 2018 döneminde 1 EURO kurunun ağırlıklı ortalamasını 5,54 TL olacak şekilde belirledi...

Kira artış hesaplama Eylül 2018!

2018 yılı Eylül ayında uygulanacak kira artış oranları açıklandı. İşte kira artış oranları ve hesaplama örneği Eylül 2018..

TÜFE oranları Eylül 2018!

Tüketici Fiyat Endeksi verileri bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. İşte TÜFE oranları Eylül 2018..

Kira enflasyon oranları Eylül 2018!

2018 yılı Eylül ayında uygulanacak kira artış oranları açıklandı. Enflasyon oranlarını Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün açıkladı. İşte kira enflasyon oranları Eylül 2018..

TEFE TÜFE oranları Eylül 2018!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. İşte TEFE TÜFE oranları Eylül 2018..

Kira artış oranları Eylül 2018!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık yüzde 2,30 arttı. Yurt içi üretici fiyat endeksi ise aylık yüzde 6,60 arttı. İşte kira artış oranları Eylül 2018..

Atakule açılış 2018 Haberi

Atakule açılış 2018

Ankara’nın sembolü Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi ile Ankara'nın sembolü haline gelen Atakule'nin, yenilenmesinin ardından açılışı gerçekçekleştirildi. Vatandaşlar, açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Yatırımcı ve Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, A Tasarım Mimarlık Başkanı ve yüksek mimar Ali Osman Öztürk, çalışanlar ve Ankaralıların yoğun katılımı ile gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Atakule Alışveriş Merkezi ziyarete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Atakule, bölgenin dokusu korunarak var olduğu alana değer katacak şekilde, incelikle detaylandırıldı. Atakule, yeni yüzü ile alışveriş merkezinden öte, çağdaş mimarisi...