28 / 07 / 2024

atakum belediyesi projeleri

atakum belediyesi projeleri

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taşçı, önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini ifade etti.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

atakum belediyesi projeleri Haberi

atakum belediyesi projeleri

Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 


Çalışmalarında önceliği vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlediklerini ifade eden Başkan Taşçı, "Atakum ilçesi büyük bir yaşam merkezi. Bu anlamda işimiz çok. Ama gücümüz de inancımız da çok" dedi. 


Çakırlar ve Sarıtaş Mahallelerini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirilen belediye çalışmalarını inceledi. Mahallelerin sorunlarının çözümü içiıı hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Taşçı, "Yol ve kaldırmı eksiklikleri olan mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Belediyemiz ekipleri adeta kontak kapatmadan çalışıyor. İnanıyorum ki bu tempo ile mahallelerimizdeki eksikleri olabilecek en kısa sürede ortadan kaldıracağız" diye konuştu. 


Atakum ilçesinin yüzölçümü anlamında büyüklüğüne dikkat çeken Başkan Taşçı, "İlçemiz büyük bir yaşam merkezi. Öyle ki ilçe merkezimize 45 kilometre...