18 / 05 / 2024

Atakum otelleri

Atakum otelleri

Samsun 2. İcra Dairesi, Atakum Büyükoyumca Mahallesi'nde yer alan öğrenci yurdu olarak kullanılan 8 katlı otelde yer alan 16 odayı 2 milyon 446 bin 557,50 TL'den satışa çıkarıyor.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi!

TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Samsun Atakum kura sonucu 16.06.2020 listesi ve Atakum kura sonucu isim isim tam liste...

TOKİ Samsun Atakum kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Atakum 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Kaya Otelleri, 2020’de yatırımlarına devam edecek!

Kaya Otelleri, 2020’de Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde otel yatırımlarına devam edecek. Ayrıca dijitalleşme en önemli gündem maddeleri olacak.

Atakum Belediyesi borcuna karşılık arsa verecek!

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 32 milyon 374 bin liralık borcunu ödeyebilmek için 27 arsasını satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Atakum otelleri Haberi

Atakum otelleri

Samsun 2. İcra Dairesi, Atakum Büyükoyumca Mahallesi'nde yer alan 8 katlı otelde yer alan 16 odayı satışa çıkarıyor. Otel şu anda öğrenci yurdu olarak kullanılıyor. 


Toplam bedeli 2 milyon 446 bin 557,50 TL olarak belirlendi. İhalesi; 12 Kasım 2014 tarihinde saat 09:50 - 09:55 arası Yeni Adliye Binası'ndaki Vakıfbank Şubesi Önü'nde yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

BÜYÜKOYUMCA MH.1639 ADA 6PRS. 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/71TLM


(2 Sayfalık bu belge 5070 S.K. Gereği ıslak imza hükmündeki elektronik imzayla imzalanmıştır.^ Sayfa-1


T.C. SAMSUN 2. İCRA DAİRESİ


2013/71 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


TAPU KAYDI: Samsun İli, Atakum İlçesi, Büyükoyumca Mah. 1639 Ada, 6 Parsel, 496,15 m2 liir Zemin Yedi Tam Katlı Kargir Apartman nitelikli ana taşınmaz üzerindeki 1, 2,...