02 / 05 / 2024

ataşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede

ataşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti. Topu sağlık alanındaki en büyük yatırımlarının tam donanımlı bir tıp merkezi olacağını söyledi...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Ataşehir 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1864 Ada 4 Parsele İlişkin Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi Revizyon NİP 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Değişikliği askıya çıktı.

ataşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede Haberi

ataşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede


AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti. Ataşehir’de girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmama prensibiyle seçimlere hazırlanan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Topu, Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine ziyarette bulundu. Hastane yöneticisi Dt. Binnur Kara Dinç ve Başhekim Dt. Nalan Bülbül ile birlikte katları gezen ve hastalarla tek tek konuşup geçmiş olsun dileklerini ileten Topu, daha sonra doktorlar ve hastane personeli ile birlikte yemekhanede yemek yedi. Ataşehir’de sağlık alanında büyük eksiklikler olduğunu ifade eden Topu, “İnşallah belediyeyi devraldığımız zaman öncelikle mahallelerimizde bulunan Aile 

Sağlığı Merkezlerimizde iyileştirmeler yapıp eksikliklerini gidereceğiz. 


Sağlık alanında en büyük yatırımımız ise Ataşehir Belediyesi’ne ait, içinde tüm üniteleri barındıracak, tam donanımlı bir Tıp Merkezi yapmak olacak”...