04 / 05 / 2024

Ataşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı

Ataşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı

ATAŞEHİR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/154047 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

Şehir hastanelerinin yapım sözleşmeleri meclis gündeminde!

Şehir hastanelerinin yapım sözleşmeleri meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi, arsalarını satışa çıkardı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin borcu 298 milyon liraya kadar yükseldi. Son dönemde işten çıkarılan 114 taşeron işçinin eylem yaptığı Ataşehir Belediyesi, borç açığını kapatmak için arsaları satışa çıkardı.

Ataşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı Haberi

Ataşehir Belediyesi yapım ihalesi sonuçlandı

ATAŞEHİR Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/154047 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Ataşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Bürosu Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:4A 34746 Ataşehir/ İstanbul adresinde gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 592.932,11 TRY olan ihaleye giren yedi firmanın teklifi değerlendirmeye alındı.


2015 yılı Ataşehir ilçesi Genelinde Yağmursuyu Kanalı, Izgara Baca ve Bağlantılarının Yapılması işi için açılan ihalede en yüksek teklif 489.747,60 TRY, en düşük teklif 363.419,00 TRY verildi. 


HASANOĞLU İNŞAAT TAAHHÜT TİC. LTD. ŞTİ. 373.373,37 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...