08 / 05 / 2024

Ataşehir deprem projeleri

Ataşehir deprem projeleri

Ataşehir’de afetlere karşı hazırlık devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) tarafından Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız” konulu panel düzenleniyor...

Ataşehir deprem toplanma alanları! 

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Ataşehir deprem toplanma alanları nerede? İşte Ataşehir deprem toplanma alanları...

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de arttı!

İstanbul'da konut fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle metro projeleri gittiği tüm bölgede fiyatları uçuruyor Türkiye'nin 15 milyonluk nüfusuyla megakenti olan İstanbul'da konut fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de yükseldi...

Ataşehir'de metrekare fiyatı 10 bin TL'ye ulaştı!

Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi projesiyle dikkat çekti. Bölgede ofis projeleri hız kazanırken, çalışanlara yönelik konut projeleri de geliştiriliyor. Metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor ve 10 bin liraya kadar yükseldiği yerler oluyor

Evrim Karayel: Maslak ve Ataşehir'de yeni projeler için hazırlık yapıyoruz!

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Ataşehir’de deprem bilinçlendirme çalışmaları sürüyor!

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) tarafından düzenlenen “ Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız? ” konulu panellerden ikincisi Prof. Dr. Naci Görür’ün katılımıyla gerçekleşti.

Ataşehir'de Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız? paneli düzenlendi!

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) , Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde “ Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız? ” sorusuna konusunda uzman olan isimlerle cevap aradı...

Ataşehir'de depreme ne kadar hazırlıklıyız paneli düzenlenecek!

Ataşehir’de afetlere karşı hazırlık devam ediyor. Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ) tarafından Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Depreme Ne Kadar Hazırlıklıyız” konulu panel düzenleniyor...

Ataşehir deprem projeleri Haberi

Ataşehir deprem projeleri

Doğal afetlere karşı hazırlık amacıyla düzenlenen panelin açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Öğretim Üyesi ve TMMOB Jeofizik Mühendisliği Odası Başkanı Doç Dr. Oğuz Gündoğdu gerçekleştirecek.

6 Mart 2014 Perşembe günü saat 13.30 başlayacak panele Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG) İstanbul Başkanı Hüseyin Karadayı ve Afet Yönetimi Uzmanı Özden Işık konuşmacı olarak katılacak.

Panelde Hüseyin Karadayı, Afetlerde Toplumun Yeri ve Mahalle Afet Gönüllüleri konusunu irdelerken, Afet Yönetimi Uzmanı Özden Işık ise Afet Yönetimi ve Afetlerde Kadının Rolü ile ilgili görüş ve bilgilerini izleyicilerle paylaşacak.

Tarih: 06 Mart 2014 Perşembe

Saat: 13.30

Yer: Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu (Novada Ataşehir AVM...