02 / 05 / 2024

ataşehir ıfm arsası 2013 değerlendirme

ataşehir ıfm arsası 2013 değerlendirme

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir IFM arsası değerleme raporunu yayınla dı...

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir'deki arsasını satıyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Ataşehir 1970 ada 1 parselde yer alan ticaret ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 85 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Ataşehir ilçesi, Barbaros mahallesinde bulunan Hayat İş Merkezi ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 912 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Emlak Konut Ataşehir arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Önder Halisdemir: Ataşehir finans serbest bölgesi olsun!

2023 hedeflerine ulaşmak için en önemli basamaklardan biri olan İFM'yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Halisdemir, "Ataşehir finans serbest bölgesi olsun" mesajı verdi.

Sinpaş GYO'dan, Ataşehir arsası açıklaması!

Sinpaş GYO, İstanbul Ataşehir'de ihale ile alınan arsanın mülkiyetinin devrinin mümkün olmadığını, daha önce ödenmiş olunan bedelin ihaleyi kazanmış olan şirketlere iade edileceğini KAP'a bildirdi.

İller Bankası Ataşehir arsasına imar artışı verildi!

İller Bankası'nın İstanbul Bölge Müdürlüğü'nü taşıyacağı Ataşehir arsası için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. Yeni planda inşaat izni artırıldı...

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy'de 3 milyon TL'ye konut arsası satıyor!

Ataşehir Belediye, Küçükbakkalköy Mahallesi 15 pafta 2601 parselde bulunan 1.050,26 metrekare konut arsasını 3 milyon 45 bin 754 TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İşte Ataşehir Belediyesi konut arsası satış ihalesinin tarihi...

Ataşehir'de Fenerbahçe Koleji ve 80.Yıl Cumhuriyet Parkı'nın arsası 70 milyon 78 bin TL'ye satılık!

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde yer alan Özel Fenerbahçe Koleji ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı'nın yer aldığı 26 bin 538 metrekarelik alan 70 milyon 78 bin 508 TL bedelle 30 Eylül 2014 saat 14:00'te ihale edilecek.

Nimetullah Topu: Ataşehir Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri!

Nimetullah Topu Moral FM'de yayınlanan Sabah Gündemi programına konuk oldu. Ataşehir'i tanıyan ve hizmet etmek düşüncesi ile yola çıktığını ifade eden Başkan Adayı Topu, Ataşehirlileri Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz' dedi.

Halk GYO Ataşehir IFM arsası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir IFM arsası değerleme raporunu yayınla dı...

ataşehir ıfm arsası 2013 değerlendirme Haberi

ataşehir ıfm arsası 2013 değerlendirme

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde yer alan 3328 Ada 4 parsel ve 3328 Ada 11 parsel numaralı Ataşehir arsamızın ( İstanbul Finans Merkezi arsası) , Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ' in 34-g maddesi uyarınca Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' ne yaptırılan 2013 yıl sonu değer tespit raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için