30 / 04 / 2024

ataşehir ifm son durum

ataşehir ifm son durum

İş GYO Genel Müdürü Tanes, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) başarıya ulaşması için Hong Kong ve Dubai'deki gibi birtakım teşviklere ihtiyaç var" dedi.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir projesinde son dakika! MHR GYO Ataşehir nerede?

MHR GYO Ataşehir projesi kapsamında kat maliki ve arsa sahipleri ile sözleşme imzalamayı sürdürüyor. Peki MHR GYO Ataşehir nerede? İşte ayrıntılar... 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı inşaatında son durum!

13 kilometre uzunluğundaki Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'ndaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hat 2 milyar 376 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Ataşehir’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı!

Ataşehir’de, konut fiyatları değerlenmeye devam ediyor. İstanbul'un yükselen ilçesinde konut fiyatları son 4 yılda yüzde 100 arttı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Ataşehir’de kentsel dönüşümde son durum!

İstanbul Ataşehir’de yapılması planlanan kent parkının yarısı golf sahası oldu. 106 dönüm arazi üzerine yapılması planlanan kent parkının halkın yeşil ihtiyacını karşılaması bekleniyor.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

ataşehir ifm son durum Haberi

ataşehir ifm son durum

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (İş GYO) Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) başarıya ulaşması için Hong Kong ve Dubai'deki gibi birtakım teşviklere ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bu teşviklerin sağlanması ve buraya özgü mevzuatların yapılmasıyla İFM 2023'te tam manasıyla işlev görmeye başlar ve daha ilk aşamada Dubai'nin falan çok üzerinde bir bölgesel merkez haline gelir" dedi.


Tanes, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin tam ortasında ofis bloku inşa ettiklerini, gerekli inşaat izinlerinin alınması ve projenin yapılmasının bir süreç halinde ilerlediğini söyledi.


Kendileriyle birlikte orada bazı kamu kurum ve bankaların olacağını dile getiren Tanes, Ziraat Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Halk Bankası, Merkez Bankası gibi kurumları örnek gösterdi.


Tanes, kendilerinin de diğer özel sektör oyuncuları gibi projelerini hazırladıklarını,...