02 / 05 / 2024

ataşehir İstanbul Finans Merkezi çalışmaları

ataşehir İstanbul Finans Merkezi çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda 10 paydaşla beraber sürdürülen ve tamamlandığında Türkiye'yi küresel finans liginde öne çıkaracak İFM projesinde, 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi.

İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmaları sona erdi!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde, 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi. Kule vinç operatörü Çakırbaş: "Sürekli kule vincin tepesinde olduğumuz için bütün çalışmaları gözlemleme şansımız oldu" dedi.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Ataşehir 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy Mahallesi 1864 Ada 4 Parsele İlişkin Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi Revizyon NİP 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli Revizyon UİP Değişikliği askıya çıktı.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metrosu imar planı değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Raylı Sistem Hattının İstanbul Finans Merkezi Sınırları İçerisinde Kalan Kısımlarına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıya çıktı.

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

ataşehir İstanbul Finans Merkezi çalışmaları Haberi

ataşehir İstanbul Finans Merkezi çalışmaları

Zemin çalışmaları çileli geçen projede, dinamitle patlatma, günde 2 bin 140 kamyon hafriyat taşınması gibi işleri tepeden izleyen kule vinç operatörü Mustafa Çakırbaş, soruları yanıtladı.İşinden ve yerinden memnun olduğunu belirten Çakırbaş, "Sürekli kule vincin tepesinde olduğumuz için saha içindeki bütün çalışmaları en ince ayrıntısına kadar gözlemleme şansımız oldu. Çok ilginç olaylara tanık olduk. Tabii ki bu süre zarfında hafriyat çalışmaları, beton dökümü, fore kazık ve iksa demirlerinin imalatı devam ettiği için hepsini aynı anda gözlemledik. Muazzam bir çalışma temposuyla bugüne kadar kazasız belasız gelindi" diye konuştu. 


- "Youtube'da çok keyifli kurulum videoları var" 


Toplam 28 yıldır kule vinç operatörlüğü yaptığını anlatan Çakırbaş, "Kule vinç operatörleri ne yapar" sorusuna ise Çakırbaş, "Söz gelimi sadece bu projede günün 8 saati kazık demiri imalatı...