09 / 05 / 2024

ataşehir kız öğrenci konuk evi

ataşehir kız öğrenci konuk evi

Ataşehir kız öğrenci konuk evi, spor tesisleri, Cumhuriyet meydanı parkı ve Bülent Ecevit parkı bugün açılıyor

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2444 ada 4 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Ataşehir'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan arsayı 10 milyon 277 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

ataşehir kız öğrenci konuk evi Haberi

ataşehir kız öğrenci konuk evi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yazarlar, sanatçılar, aydınların katılımıyla Ataşehir kız öğrenci konuk evi, spor tesisleri, Cumhuriyet meydanı parkı ve Bülent Ecevit parkının açılımı gerçekleştirilecek. 5 Kasım (bugün) yapılacak açılış saat 13.00'de Bülent Ecevit Parkı'nda Barbaros Mahallesi'nde Palladium arkasında gerçekleşecek. 


0216 570 50 00