30 / 04 / 2024

 Ataşehir Modern ev fiyatı

 Ataşehir Modern ev fiyatı

Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi toplamda 979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor. Peki, Ataşehir Modern fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir'de 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 10 konut! Ev alacaklar dikkat!

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 10 konutu 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Ataşehir Modern teslim tarihi!

Ataşehir Modern teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern teslim tarihi ve proje detayları...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021!

Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern TMSF fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar....

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

 Ataşehir Modern ev fiyatı Haberi

 Ataşehir Modern ev fiyatı

979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana gelen Ataşehir Modern projesi Lens Yapı tarafından yükseliyor.  Projede, 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Ataşehir Modern projesinde modern, şık ve estetik öğeler ön plana çıkarıldı. Ataşehir Modern, 250 bin metrekarelik bir inşaat alanında hayata geçiriliyor. 

Ataşehir Modern projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 78 ve 1107 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Ataşehir Modern fiyatları!
Ataşehir Modern fiyatları metrekare birim bazında KDV dahil 6 bin 400 TL’den başlangıç gösteriyor. Projede 72 ay sıfır faiz ve yüzde 5 peşinat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Ataşehir Modern'de mağazalar, lüks kafe ve restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, karaoke, yoga, sinemalar, fitness,...