04 / 10 / 2024

ataşehir sınırları belirlenecek

ataşehir sınırları belirlenecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.

OGM’den İzmir’de yanan alanların orman sınırlarının dışına çıkarıldığı iddialarına yalanlama!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) yaptığı açıklamada bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 15 gün önce yanan ormanlık alanın orman sınırlarının dışına çıkarıldığı" iddialarını yalanladı.

İzmir Bayraklı'daki 375 hektarlık alan orman sınırları dışına çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 32648 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan bir kararla, İzmir Bayraklı'da yangınların etkilemiş olduğu  375 hektarlık alan orman sınırları dışına çıkarıldı. Söz konusu karara Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği'nden de tepki geldi.

9 ilde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32620 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Kastamonu, Amasya, Bingöl, Kütahya, Niğde, Mersin, Manisa, İstanbul ve Samsun'da bulunan bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.  İşte detaylar...

İstanbul'da bu ay 493 bin metrekarelik alan orman sınırları dışına çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'da 493 bin metrekarelik alan bu ay içerisinde orman sınırları dışına çıkarıldı ve şehre dahil edildi. İstanbul'un genişleme sürecine mercek tutan araştırmalar, şehre bağlı köylerin "kırsal mahalle" statüsü ile nasıl büyüdüğünü de sözler önüne serdi.

8 şehirdeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı! Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazete'de açıklandı! 

Amasya, Balıkesir, Kastamonu, Manisa, Muğla, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş yeni işlem gününde de sınırları zorlamaya devam ediyor. Yükselişe geçen gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Sınırlar değişecek

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlendi. Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. İşte detaylar...

Dolar sınırları zorlamaya devam ediyor! Dolar/TL bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar kuru dün 14,79 lira seviyesi ile yükselişe geçti. Son bir ayda en yüksek seviye 12 Mart tarihinde 14,99 lira seviyesi ile görüldü. O günden bu zamana kadar dolar sınırları zorlamaya devam ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 9 Nisan 2022 dolar kuru...

ataşehir sınırları belirlenecek Haberi

ataşehir sınırları belirlenecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir. Toplantı 10 Eylül 2014 günü Çarşamba günü Ataşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda...