17 / 05 / 2024

Ataşehirde arsa stoğu

Ataşehirde arsa stoğu

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Ataşehir'de arsa stoğu azaldı!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden AK Partili vekile arsa çıktı: 'Şu an öyle bir ihtiyacım yok. Feragat ettim!'

AK Parti Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye TOKİ İlk Evim Arsa projesinden arsa çıktı. İşte Çelebi'nin konuya ilişkin açıklaması...

1952 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait 4 bin arsa varmış!

Emlak Müdürlüğü tarafından İstanbul'da belediyeye ait 4 bin arsa olduğu tespit edilmiş.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Avantajlı kredi sonrası konut stoğu azaldı!

Avantajlı kredi döneminden sonra konut stoğundaki arzın azalışı sonrası yeni konut projelerine ihtiyaç doğdu. Peki bu konutlar nasıl olmalı? İşte tüm merak edilenler...

Kanal İstanbul güzergahındaki arsa fiyatları uçtu!

Kanal İstanbul projesinin yapılması tartışmaları devam ederken, bölgede arsa fiyatları yükselmeye başladı. Projeyle birlikte arsa fiyatlarında yüzde 20 yükseliş yaşandı...

Ekrem İmamoğlu'nun emlak kralı olduğu iddia ediliyor!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, babası ve eşinin üzerine kayıtlı en az 32 ofis, 23 mesken-daire, 25 dükkan, 5 villa ve 37 arsa olduğu söyleniyor.

Kanal İstanbul bölgesinde 100 milyon TL'lik arsa stoğumuz var!

Bu sene kuruluşlarının çeyrek asrını kutlayan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun şu anda proje geliştirebilecekleri 500 bin metrekarenin üzerinde arsaları var. Grup geçen sürede toplam değeri 2 milyar lirayı bulan proje gerçekleştirdi.

Türkiye'de 7 milyon yapı stoğu sağlıksız!

Türkiye'yi depreme karşı hazırladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Ülkemizde 6,7 milyon yapı stoğu sağlıksız. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yılda 300 bin konutu dönüştüreceğiz'' diye konuştu.

Ataşehirde arsa stoğu Haberi

Ataşehirde arsa stoğu

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. 



Özellikle son 10 yılda Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinin başlattığı yatırım çerçevesinde çehresi değişen istanbul Ataşehir'de lüks konutların metrekare fiyatlarının 10 bin TL seviyelerine çıktığının ve arsa stokunun azalması üe inşaat firmalarının kentsel dönüşüme yöneldiğinin altı çiziliyor. Keller Williams Doruk Ataşehir Danışmanı Gülay Demir, konuya ilişkin şunları söyledi: "2014 yılı rakamlanna göre yaklaşık 409 bin kişinin yaşadığı Ataşehir'in nüfusu her yıl bir önceki yıla oranla yüzde 3 artış gösteriyor. İstanbul gayrimenkul-konut değer artışı rakamları 2013 yılında yüzde 36 iken 2014 yılında yüzde 46 oranında değer kazanarak rekor kırdı. Ağırlıklı olarak konut projelerinin görüldüğü ilçede İstanbul Finans Merkezi çalışmalarının ardından ofis...