30 / 04 / 2024

ataşehirde fiyatlar attı

ataşehirde fiyatlar attı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

Konutta 3 yıl sonra fiyatlar geriledi!

Konut fiyatları ve kiralardaki baş döndüren artış bir nebze de olsa duruldu. Üç büyükşehirde fiyatlar geçtiğimiz ekim ve kasım ayında, 3 yıl sonra sınırlı da olsa geriledi. İşte detaylar...

İstanbul’dan herkes o ile kaçıyor! Fiyatlar üçe katlandı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan felaketin ardından 'deprem riski' bulunmayan o ile İstanbul’dan büyük göç başladı. Verilen bilgiye göre, şehirde fiyatlar üçe katlanırken, ne kiralık ev ne de dükkan bulunabiliyor.

İnşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te iş dünyasının temsilcileri ve müteahhitlerle bir araya geldi. Bakan'ın yaptığı açıklamaya göre; inşaat malzemesi üreticileri 11 şehirde fiyatlarını sabitledi!..İşte ayrıntılar...

18 ildeki konut fiyatları 3'e katlandı! En çok artış gösteren iller hangileri?

Türkiye’de son bir senede gayrimenkul fiyatları hızla arttı. 2021 – 2022 döneminde fiyatlardaki ortalama artış şehirlere göre yüzde 113 ile 290 arasında değişti. Bu hızlı artışta öne çıkan 18 şehirde fiyatların 3’e katlanması  dikkatleri çekti. 

Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017!

Toplam 895 daire ve 18 villadan meydana gelen Park Yaşam Ataşehir projesi Aralık ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Park Yaşam Ataşehir fiyatlar 2017...

İstek Garden Ataşehir fiyatları!

İstek İnşaat imzasıyla hayat geçirilen İstek Garden Ataşehir fiyatları 340 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor. Ataşehir İstek Garden projesinde teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Diyarbakır'da emlak fiyatları attı!

Terör olayları nedeniyle merkez ilçesi Sur'da sokağa çıkma yasağı bulunan Diyarbakır'ın diğer bölümlerinde emlak fiyatları arttı. Güvenli bölgelerde kiraların 700 TL'ye çıktığı öğrenildi.

Canan Business Ataşehir fiyatları!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinat ödemede yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business Ataşehir fiyatları 415 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Sample Home Ataşehir fiyatları!

Sample Home Ataşehir fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Zemin + 7 kattan meydana gelen projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.

30 turizm grubunda yeni kuşaklar devreye girdi!

Türkiye turizmde 30 yılda büyük bir atağa imza attı. Bugün 37 milyon turist ağırlayan Türkiye'de turizm tesisleri ile birlikte turizm şirketleri de kabuk değiştirdi.

My Towerland Ataşehir ödeme koşulları!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland projesi 3 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Ataşehirde yükseliyor. My Towerland Ataşehir ödeme koşulları...

Ağaoğlu Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor!

Ağaoğlu Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde yeni bir ofis projesine imza atıyor. 345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran,kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

ataşehirde fiyatlar attı Haberi

ataşehirde fiyatlar attı

TOKİ'ye bağlı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Emlak GYO) şirketinin Ataşehir'deki 130 dönümlük arsası üzerinde kurulması öngörülen finans merkezinin imar planları 18 Ocak günü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oyçokluğuyla onaylandı. Finans merkezinin onaylandığı gün Emlak GYO da İstanbul ve İzmir'de sekiz değerli arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalardan biri de finans merkezine komşu bir konumda bulunuyor.

 

Metrekaresi 4 bin YTL

Batı Ataşehir olarak adlandırılan arsalar üzerinde inşa edilen Uphill Court, Kent Plus ve My World sitelerinin yanında, 11 dönüm arsa için KDV dahil 45 milyon YTL üzerinden açık artırmaya çıkılacak. Açık artırma için belirlenen muhammen bedele göre arsanın metrekaresi 3 bin 948 YTL'ye geliyor. Ticaret imarlı arsanın açık artırmada çok daha yüksek bir bedele alıcı bulması bekleniyor.

TOKİ'nin...