03 / 05 / 2024

Ataseven Group

Ataseven Group

Ataseven Group'un Yönetim Kurulu Başkan vekili Fuat Ataseven, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda Türk inşaat firmalarının yurt dışı projeleri, Ataseven İnşaat ve kentsel dönüşüm hakkındaki soruları yanıtladı...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Atakent Panorama 3. Etap satışta!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir'de 3. Etap'ta yer alan daireler satışa çıktı. Sınırlı sayıda olan dairelerin fiyatı 799 bin TL'den başlıyor. 

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir projesinin lansmanını yaptı. Ataseven Group tüm İzmirlilere kalbinin sesini dinle, şimdi sıra sende mesajı verdi..

Atakent Panorama İzmir'de lansmana özel 319 bin TL'ye! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla İzmir Çiğli Yakakent mevkiinde hayata geçirilen Atakent Panorama İzmir, 5 blokta 240 konuttan meydana geliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 319 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Ataseven Group'un acı günü! Mümtaz Şafak vefat etti!

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.

Ankara Atakent Nevi Konutları'nda Mayıs kampanyası!

Ataseven Group'un yeni projesi Atakent Nevi Konutları, ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Group, Atakent Nevi Konutları projesi için konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.79'a düşürerek tüketicinin yüzünü güldürdü.

Ankara Atakent Nevi Konutları'nın Nisan ayı kampanyası tanıtıldı!

İnşaattan madene, enerjiden elektrik dağıtıma kadar birçok alanda faaliyet gösteren Ataseven Group, düzenlediği organizasyonlarla tüketiciden tam not alıyor. Şirketin son inşaat projesi Atakent Nevi Konutları için düzenlenen kampanya, tanıtıldı.

Atakent Nevi Konutları fiyat listesi!

Ataseven Group tarafından inşa edilen Atakent Nevi projesi daire alanları 167 metrekareden başlıyor. Atakent Nevi Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 395 bin TL 'den başlıyor.

Atakent Nevi Konutları fiyatları!

Ataseven Group tarafından hayata geçirilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede toplam 96 adet daire bulunuyor. Atakent Nevi Konutları fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Atakent Nevi Konutları'nda fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor!

Ataseven Group tarafından inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yer alıyor. Projede 96 adet daire bulunuyor. Ankara Atakent Nevi Konutları'nda fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Fuat Ataseven: Türkler yurtdışı projelerinde Çinlileri geçme yarışında!

Ataseven Group'un Yönetim Kurulu Başkan vekili Fuat Ataseven, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda Türk inşaat firmalarının yurt dışı projeleri, Ataseven İnşaat ve kentsel dönüşüm hakkındaki soruları yanıtladı...

Selimoğlu Group çamlıca Masalı projesinde metrekaresi 4 bin 700 dolar!

çamlıca Masalı projesi Küçük çamlıca"da, Selimoğlu Group tarafından inşa ediliyor...

Ataseven Group Haberi

Ataseven Group


Kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği konut, hastane, eğitim binası. endüstriyel tesisler, altyapı enerji ve maden projeleriyle hayatın her alanında yer aldıklarını vurgulayan Ataseven Group'un Yönetim Kurulu Başkan vekili Fuat Ataseven (Resimde solda) , bir aile şirketi olduklarım anımsatarak, bununla birlikte profesyonel ve kurumsal bir yapıya sahip olduklarının da altını çizdi. Ataseven Group'ıın imzasını taşıyan projelerle, seçkin ve önemli bir marka değeri yaratmak konusunda başarıya ulaştığını kaydeden Fuat Ataseven, başarı dolu geçmişlerindeki güçlü referansların. yeni projelerinde yakalayacakları standardın en büyük teminatı olduğunu söyledi. Ataseven, AKŞAM Gazetesi'yle gerçekleştirdiği söyleşide inşaat sektörünün durum değerlendirmesini yaptı.


Öncelikle bize Ataseven inşaat'ın kuruluş aşamasını ve Ataseven Grup'un nasıl oluştuğunu anlatabilir misiniz? 


Biz, 1992 yılında kurulan ilk şirketimiz Ataseven İnşaat'ın ikinci kuşak temsilcileriyiz. Ataseven Group bir aile şirketi. İnşaat,...