15 / 05 / 2024

Ataseven İnşaat arazi ihalesi 

Ataseven İnşaat arazi ihalesi 

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bartın'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Doğal güzellikleri ile sık sık gündeme gelen Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada toplam 5 kişi yaralandı...

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Fırat tarafından kuruldu. 

Sınırdaş arazi sahiplerinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanunun 20.maddesine göre, tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen ön alım hakkı kaldırıldı. 

Sınırdaş arazi sahibinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen önalım hakkı kaldırıldı. 

Ataseven İnşaat arazi ihalesi  Haberi

Ataseven İnşaat arazi ihalesi 

İzmir'in Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'nde bulunan hazineye ait toplam 15 bin 547 metrekarelik  iki arazi 106 milyon lira bedelle Ataseven İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Özelleştirme kapsamında bulunan ve Maliye Hazinesi'ne kayıtlı, Çiğli ilçesi, Balatçık Mahallesi, 22133 ada, 3 parsel numaralı 5.547,45 metrekare yüzölçümlü olan gayrimenkulün ihalesinde en yüksek teklif veren şirket 37 milyon 750 bin Türk TL ile Ataseven İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi oldu.

Bu şirket yine aynı mahalledeki 22133 ada, 5 parselde yer alan  10.000,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz için de 69 milyon TL ile en yüksek teklifi verdi. Enerji ve RES yatırımlarıyla gündeme gelen ve Çiğli’de Panaroma İzmir İnşaat Projesi’ni inşa eden şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Mustafa Ataseven olarak biliniyor. 

Özelleştirme içinde ve...