04 / 05 / 2024

atatürkün evi bakım

atatürkün evi bakım

Atatürk'ün Selanik'te bulunan müze evinin restorasyon çalışmaları 1 yıldır bitirilemiyor...

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Atatürk'ün tasarladığı köy projesi Danimarka'da uygulandı! İşte İdeal Cumhuriyet Köyü

Mustafa Kemal Atatürk vefat etmeden önce 1937 yılında Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayarak 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesini yaptı. Bu proje Danimarka'da uygulanarak tüm dünyaya örnek oldu. İşte Danimarka'da bulunan İdeal Cumhuriyet Köyü...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

İş Bankası, Atatürk'ün vasiyetini 32 yıldır eksik ödüyor iddiası!

Türkiye'nin en büyük 10 bankası arasında yer alan İş Bankası'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini eksik ödediği iddia edildi.

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

atatürkün evi bakım Haberi

atatürkün evi bakım
Atatürk'ün Selanik'te doğduğu ev olan ve daha sonra müzeye dönüştürülen Atatürk Müzesi'nde geçen yıl başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanamaması tepkiye yol açtı. Türkiye'den Atatürk'ün Selanik'teki evini ziyarete giden vatandaşlar halen restorasyon aşamasında olan evi görünce tepki...