11 / 05 / 2024

ateş inşaat starline

ateş inşaat starline

Eldiven, gözlük, baret, toz maskeleri ve ayakkabı gibi iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımını bünyesindeki Starline markası altında yapan Ateş İnşaat, ürün yelpazesini geçen yıla oranla yüzde 200 artırdı..

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Mercan Ateş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Ateş İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ateş ve Fahri Mercan ortaklığında kuruldu. 

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

Arnavutköylüler 3.Havalimanı inşaatını protesto etti!

3’üncü Havalimanı inşaatı nedeniyle günde ortalama 7 bin hafriyat kamyonunun geçtiği Arnavutköy’de duruma tepki gösteren bölge sakinlerine polis saldırdı, çeteler ise ateş açtı.

Şehit Fatih Efiloğlu'nun evinin inşaatını Ordu Belediyesi tamamlayacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ordu'daki babaevinin inşaatını Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Gaziantep'te inşaat işçileri eylem yaptı!

Alınan bilgiye göre, bir konut projesinde çalışan ve 6 aydır maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler, inşaat alanının kapılarını zincirle kapattı. Bahçede ateş yakan grup, inşaatın çatı katına çıkarak bazı malzemeleri aşağı attı.

İzmir'de bir inşaat mühendisi evinde ölü bulundu!

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir inşaat mühendisi evinde ölü olarak bulundu. Cinayeti işleyen zanlı ya da zanlılar arkalarında delil bırakmamak için evdeki eşyaları ateşe vererek kayıplara karıştı.

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Ateş İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sacit Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Ateş İnşaat ürün yelpazesini yüzde 200 oranında artırdı!

Eldiven, gözlük, baret, toz maskeleri ve ayakkabı gibi iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımını bünyesindeki Starline markası altında yapan Ateş İnşaat, ürün yelpazesini geçen yıla oranla yüzde 200 artırdı..

Sarıcı İnşaat firması mühendis arıyor!

Ateş İnşaat ve Sarıcı İnşaat, projelerinde görevlendirilmek üzere deneyimli mimar ve inşaat mühendisi aradıklarını açıkladılar

İstihdam artışını inşaat sektörü ateşledi!

Seçime rağmen işe alımlar hız kesmezken, istihdamdaki artışı inşaat, turizm ve gıda sektörleri sırtladı. Geçtiğimiz günlerde TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, işsizlik rakamları 2011 Şubat döneminde, bir önceki yıla göre 2,9 puan gerileyerek yüzde

TOKİ Kütahya Konutları'nın inşaatında gerginlik yaşandı

Kütahya’da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yaptırılan konut inşaatında taşeron firmaya bağlı çalışan ve maaşlarını alamadıkları iddiasıyla çıktıkları inşaatın çatısını ateşe verip kiremitlerle plastik olukları kıran 14 kişi,

ateş inşaat starline Haberi

ateş inşaat starline

Elpen, gözlük, baret, toz maskeleri ve ayakkabı gibi iş güvenliği donanımlarının tedarik ve dağıtımını bünyesindeki Starline markası altında yapan Ateş İnşaat, ürün yelpazesini geçen yıla oranla yüzde 200 oranında artırdı. İş güvenliğinin son derece önemli olduğu gemi inşa sektörüne de çeşidi ürünler verdiklerini kaydeden Ateş İnşaat Dış Ticaret Müdürü Sema Turgut; bu ürünlerin, yurtiçi ve yurtdışında fason olarak üretim yaptıklarını kaydetti. Turgut; kaynak kabloları, camlan, penseleri ve maskelerinin yanı sıra aşındırıcılar, kesme ve taşlama taşlan, zımpara çeşitleri, sanayi testereleri gibi geniş bir ürün gamlannın olduğunu belirtti. Ürün yelpazelerini daha da genişletmeyi istediklerini söyleyen Turgut, "İş güvenliğinde dokuz farklı kategoride gelişen ürünlerimiz mevcut" dedi. Turgut, üretimlerinin yüzde 15'ini Kuzey Afrika ve Ortadoğu'ya ihraç ettiklerini sözlerine ekledi. 


İş güvenliğinin son dönemde yapılan...