06 / 05 / 2024

ateş tuğlası

ateş tuğlası

Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tarık Kır tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Rami Kışlası projesinin inşaatına hız verildi!

Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rami Kışlası projesinin inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ersoy, Projeyi çok hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Kışla, Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak'' diye konuştu.

Katlanabilir ahşap tuğla seri üretime hazırlanıyor!

Dizlerdeki çapraz bağlardan esinlenerek dünyanın ilk katlanabilir ahşap tuğlasını 2014'te geliştiren Adem Arıbaş, ürün seri üretimi için hazırlık yapıyor.

Bağcılar Ateştuğla Kavşağı yenilendi!

Bağcılar’da trafiğin rahatlaması amacıyla düzenleme çalışması tamamlanan Ateştuğla Kavşağı yeni bir çehreye kavuştu. Bölgedeki trafik akışının rahatlaması ve peyzaj düzenlemesi ile de göze hoş gelen görsellik sağlandı.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

Katlanabilir ahşap tuğla Brick B, Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı!

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

Hollanda Ayasofya Camii'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Hollanda'da yaşayan Türklerin 1993'te başlattığı caminin yüzde 90'ı bitirildi. İşte Ayasofya Camisi'nin minaresinden kubbesine, ezan sesinden tuğlasına kadar türlü problemler çıkarılan zorlu hikâyesi...

MESA Ayazağa Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine konut yapacak!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.

Mesa Mesken Maslak Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı!

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Paradise Güneşli'de daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor!

Yeditepe İnşaat'ın İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli-Ateştuğla bölgesinde inşa ettiği Paradise Güneşli'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Ekos Klinker Tuğla yeni fabrikasını açmaya hazırlanıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Firma kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor..

ateş tuğlası Haberi

ateş tuğlası


Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kır tarafından kuruldu. 


Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Boldavin İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Atalar Mah.Doğu Cd.N.43/A...