20 / 05 / 2024

Atıf Çiçekli kimdir

Atıf Çiçekli kimdir

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Edremit Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakamı Atıf Çiçekli, Van Edremit'teki projelerden bahsetti.

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

Füsun Kuran kimdir? Füsun Kuran'ın eğitim durumu nedir? Füsun Kuran'ın kariyeri, hangi alanlarda görevler aldığı ve haberin detayları...

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi! Maaşları duyan inanamadı! Hemen bir göz atın! İşte bekçi alımı başvuru ekranı!

İş arayan binlerce kişi merakla bekçi alımlarını bekliyor. Bekçi alımları ile ilgili son dakika müjdesi geldi. Hemen bu iş ilanına bir göz atın...

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 1 Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın! İşte tek tek emekli zammı hesaplaması!

TÜİK milyonlarca kişinin merakla beklediği Ağustos ayı enflasyon verilerini resmen açıkladı. Söz konusu verilerin açıklanmasıyla beraber milyonlarca emeklinin Ocak ayı zammı da biraz daha netleşmiş oldu. Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri Ocak 2023 zammına hemen bir göz atın...

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Mert Öcal ticarete atıldı! İşte yeni işi!

Yakında ekranlara yeniden döneceğini söyleyen Mert Öcal, ticarete atıldı. Bir AVM çıkışı objektife takılan ünlü oyuncu, “Şu an ortağı olduğum bir fıstık ezmesinin ticareti ile ilgileniyorum. O yüzden sık sık fabrikaya Sakarya’ya gidip geliyorum” dedi.

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Çatı onarımında komşu rızası şart!

Yargıtay emsal bir karara imza attı. Büyükşehirlerdeki apartmanlarda tadilat yapılmadan önce bu kararın okunması gerekiyor. Çünkü Yargıtay, "Apartman çatısı için tüm komşular anlaşmalı" dedi...

Atıf Çiçekli kimdir Haberi

Atıf Çiçekli kimdir

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit Belediyesi'nin çalışmaları, vatandaşların takdirini topluyor. İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Edremit Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakamı Atıf Çiçekli, vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, yolları kullanılamayacak derecede bozuk olan mahallelerde yapım ve onarım çalışması yürütüyor. Çiçekli, "Bunun yanında minibüs kooperatiflerine yönelik denetimlerimizi artırdık. Özellikle TOKİ konutlarında kalan vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat yapmalarını sağladık. İlçemizde korsan ve kuralsız şehir içi taşımacılığın, şoförlerin keyfi hareket etmesinin önüne geçtik. Kamu arazilerini vatandaşımızın kullanması için gereken adımları attık." dedi.



İstiklal...