28 / 07 / 2024

atıf yılmaz

atıf yılmaz

MHP Canık Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit Canik'te 41 proje geliştirdiklerini belirtti. Atıf Yiğit, ' Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bir Canik oluşturacağız ' dedi...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Özdil 'Bodrum'daki ofisini villaya çevirdi' iddiası!

Yılmaz Özdil, Bodrum Bitez sahilinde 2017 yılında denize sıfır konumda yapılmakta olan bir binayı almıştı. Ticari alan olduğu için ofis yapacağını belirten Özdil'in, ofis inşaatının konuta döndüğü ve villaya kaçak bölümler eklendiği ortaya çıktı...

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti" dedi...

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Galatasaray Riva arsasında Yılmaz İnşaat'la imzalar atıldı!

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul altın çağını yaşıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz inşaat sektörünün yeni atılımlara gebe olduğunu ifade etti. Yılmaz sektörün güç kaynağının ise istikrar olduğunu vurguladı.

atıf yılmaz Haberi

atıf yılmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit, Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bîr Canıik oluşturacağız;' dedi. Geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenleri hatırlatan Yiğit. 

"Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını sormaya geliyoruz.'' dedi. 

MHP'Iİ Atıf Yiğit, seçirn çal ıhmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

En büyük sermayesinin 41 yıllık ticari geçmişi olduğunu dile getiren Yiğit, bu süre zarfında kendişiyle anlaşmazlık yaşayan kimsenin bulunrnaduğına dikkat çekti. 

"İnşaat sektörü çok geniş kalemleri bünyesinde barındıranı bir meslektir. Arsa sahibinden malzemeeiye, işçisinden müşterisine kadar yüzlerce kişiyle ortak çalışma yapmak zorundasınız-" diyen Atıf Yiğit, bu kadar geniş kitleyle çalışmalarına rağmen şu ana kadar hiçbir kimsenin kendisiyle alakalı bir olumsuzluğu gündeme getiremeyeceğini ifade etti. 

'Sözümüz Hak, hizmetimiz halk için' sloganı ile yola çıktıklarını belirten MHP'Iİ...