23 / 05 / 2024

atıklardan elektrik

atıklardan elektrik

AMASYA'da Atıksu Arıtma Tesisi ve Katı Atık Bertaraf Tesisinde metan gazının yenilenebilir enerjiye dönüşümü ve 10 bin konuta yetecek .

Ev kiralamak üzere olanlar dikkat! Bunu yapanlar yandı! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim son sürat devam ederken, Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Özer, ev sahibi yerine imza atılarak elektrik, su ve doğalgaz idarelerine abone olunmasının özel belgede sahtecilik suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan açıklama geldi! Elektrik faturasını yüzde 35 düşürmek mümkün! Sadece bunları yapacaksınız!

Elektrik faturalarını olabildiğince aza mı indirmek istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız mutlaka haberimize bir göz atın! İşte detaylar!

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey İletişim Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kürşat Çürük tarafından kuruldu..

Yeni havalimanı ısı ve enerji ihtiyacını atıklardan karşılayacak!

Bugün açılışı gerçekleşecek olan yeni havalimanının ısı ve enerji ihtiyacı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin atık tesislerinden karşılanacak.

Konut ve işyeri çatılarında elektrik üretilebilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Çatı ve cephe uygulamasının önünü açan birtakım düzenlemeler yapıldı. Bundan sonra hem konutlarımız hem iş yerlerimiz çatılarını elektrik üretmek için kullanabilecekler" diye açıklamalar yaptı. 

atıklardan elektrik Haberi

atıklardan elektrik


AMASYA'da Atıksu Arıtma Tesisi ve Katı Atık Bertaraf Tesisinde metan gazının yenilenebilir enerjiye dönüşümü ve 10 bin konuta yetecek olan elektrik üretimi hakkında Belediye Başkanı Cafer Özdemir yetkililerden bilgi aldı.


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Başkan Yardımcıları Mehmet Dümen, Cengiz Erdem ve Belediye Meclis Üyeleri Atıksu Arıtma Tesisi ve Katı Atık Bertaraf Tesisinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cafer Özdemir metan gazının yenilenebilir enerjiye dönüşümü ve 10 bin konuta yetecek olan elektrik üretimi hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Atıksu Arıtma Tesisi ve Katı Atık Bertaraf Tesisimizde metan gazından yenilebilir enerjiye dönüşümü ve 10 bin konuta yetecek olan elektrik üretimi ile ilimizin enerji akışını daha da rahatlatacağız. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum...