28 / 04 / 2024

atıksu tesisi açılıyor

atıksu tesisi açılıyor

Büyükçekmece sahillerini temizleyecek olan biyolojik atıksu tesisi için ilk kepçe vuruldu...

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor!

Temeli 2014'te atılan ve 6 ilçeyi birbirine bağlayan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu 28 Ekim'de açılıyor...

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Hazineye ait atıl tarım arazileri üretime açılıyor!

Tarım ve Orman ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ortak olarak yaptığı çalışmalarla Hazineye ait atıl tarım arazileri, çiftçinin kullanımına açılıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

atıksu tesisi açılıyor Haberi

atıksu tesisi açılıyor
Büyükçekmece sahillerinin temizlenmesi için ileri biyolojik atı su arıtma tesisi için çalışmalar başladı. Yapılacak bu tesis 132 bin metreküp atıksu arıtma kapasitesine sahip. Yaklaşık olarak 46 milyon TL'ye mal olacak tesis, Büyükçekemece, Mimar Sinan, Çatalca ve Tepecik bölgelerinde gelen tüm atık suları azot, fosfor ve karbon giderimlerine kadar arıtacak. Tesis yaklaşık 200 bin nüfusa hizmet verecek. Projenin 2014 yılının sununa kadar tamamlanması...