07 / 05 / 2024

atilla sertel kentsel dönüşüm

atilla sertel kentsel dönüşüm

SEÇİM çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Sertel, Bayraklı Alpaslan Mahallesi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Atila Sertel'den İzmir'deki deprem konutlarına ilişkin açıklama!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6,9 şiddetindeki İzmir depremi sonrasında evleri yıkılan vatandaşların kentsel dönüşüm süreci kapsamında mağdur olduklarını dile getirdi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Depremzedelere verilecek kentsel dönüşüm kredisi TBMM'de!

İzmir'deki depremzedelere verilecek kentsel dönüşüm kredisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atilla Ödünç: Kentsel dönüşüm birlikte başaracağımız bir süreç yönetimidir!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Meclis'te düzenlendiği basın toplantısında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu.

İzmir’de kentsel dönüşüm mağdurları evlerini bekliyor!

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi belirlenen tarihin üzerinden dört ay geçmesine rağmen tamamlanamadı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuyu meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Diyarbakır'da kentsel dönüşümü yapacağız." diye konuştu.

İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına aday Atilla Üstündağ, Türkiye’yi kalkındıracak projelere gerçekçi eleştirilere katkı sunacaklarını söyledi. Üstündağ, “İstanbul’un kentsel dönüşüm ve trafik sorununu kurumlarla buluşup çözeceğiz” dedi.

Kentsel dönüşümde rant halk için yapılmalı!

SEÇİM çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Sertel, Bayraklı Alpaslan Mahallesi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katıldı.

Özel mülkiyette kentsel dönüşüm sektörü hareketlendirecek!

Konut ve Yapı gazetesinin köşe yazarlarından Atilla Ödünç, yazısında kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte Ödünç'ün özel mülkiyette kentsel dönüşüm konulu yazısı...

Çayeli'nde kentsel dönüşüm başlayacak!

2004'ten bu yana AK Parti Belediyeciliği ile tanışan ilçenin ayrıcalıklı hizmetlere sahip olduğunu kaydeden Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ilçe için kentsel dönüşüm kararı aldıklarını söyledi...

Atilla Yücel kimdir?

Mimar Atilla Yücel, Maçka Residences Penthouse ve Maçka Residences Holding Merkezi projelerini tasarladı. Atilla Yücel, Uçhisar Kale Çevresi Kentsel Tasarım Projesi ve Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi'nin de mimarı. Peki Atilla Yücel kimdir? İşte biyografi

İGC'den Hatıra Ormanı 'ndaki inşaat çalışmasına dava!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atilla Sertel, Bayraklı"daki 50. Yıl Hatıra Ormanı"nda yapılan ağaç kesimi ve inşaat çalışmalarına karşı hukuk mücadelesi başlattı  

atilla sertel kentsel dönüşüm Haberi

atilla sertel kentsel dönüşüm

SEÇİM çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Sertel, Bayraklı Alpaslan Mahallesi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katıldı.


Sertel, burada yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümü, kent rantı değil, kent sakinlerinin refah düzeyini artırmanın bir aracı olarak gördüklerini belirterek, "Eğer bu bölgede kentsel dönüşümden dolayı bir rant olacaksa bu rantın sahibi bölge halkı olmalıdır. Kentsel dönüşümün birileri için ranta dönüşmesine izin vermeyeceğiz" dedi. İstanbul'un kentsel dönüşüm adı altında ranta kurban gittiğini ve tarihi şehrin beton binalarla mahvedildiğini söyleyen Atila Sertel, "İstanbul'u mahvettiler. Şimdi izmir'e göz diktiler. Sulukule'deki vatandaşları yerlerinden edip, oralara villalar dikip zenginlere açtılar, izmir'de bunun yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 


İzmir 9...