26 / 07 / 2024

Atilla Yıldıztekin kim

Atilla Yıldıztekin kim

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak'ta düzenleniyor. SHARE3'e Atilla Yıldıztekin katılıyor.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kim Kardashian'ın salondan büyük giyinme odası!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın birçok kişinin evinin salonundan bile geniş olan giyinme odasının önünde verdiği pozları herkesi kıskandırıyor.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

İşte genç yıldızların gösterişli evleri!

Sizce sabahları bu muhteşem malikanede gözlerini açan kim olabilir? İşte sinema, müzik ve TV dünyasının genç yıldızlarının gösterişli evleri.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

Atilla Yıldıztekin SHARE3'te!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak'ta düzenleniyor. SHARE3'e Atilla Yıldıztekin katılıyor.

Mukim Öztekin: Hedef faizsiz finansın yıldızı olmak!

BDDK Başkanı Öztekin, hızlı büyüyen 25 piyasadan 10' unun Müslüman ülkelerde olduğunu belirterek, " Dikkati çekebilmek için faizsiz finansın yükselen yıldızı olmayı hedeflemeliyiz " dedi...

Binali Yıldırım: İzmir, EXPO için ideal bir şehrimiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: ''İzmir'e, ülkemize güveniyoruz. Rakipler kim olursa olsun, İzmir'in EXPO'yu çoktan hak ettiğini düşünüyoruz''

Binali Yıldırım:TCDD kalkınma hamlesi durdurulamaz!

 Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Kim gelirse gelsin demiryollarındaki bu kalkınma hamlesini, bu büyük projeyi durduramaz" dedi...  

FiYapı, Kızılay'ın yıldönümü kutlamasına sponsor oldu

Kızılay'ın 142'nci kuruluş yıldönümü kutlamaları FiYapı ana sponsorluğuunda yapılacak

Yıldız Konakları'nda 140 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Üçler İnşaat tarafından inşa edilen Yıldız Konakları'nda 3+1 evler 140 bin TL'ye satılıyor!

Fame, Anadolu Yakası'nda 5 yıldızlı otel yapacak!

Fame Otelleri, İstanbul Anadolu Yakası'nda 5 yıldızlı otel yapmak için görüşmeler yapıyor

Atilla Yıldıztekin kim Haberi

Atilla Yıldıztekin kim

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak'ta düzenleniyor. 


Samimi bir ortamda maksimum fayda sağlamak için 100 kişilik kontenjanla planlanan SHARE3'e Atilla Yıldıztekin katılıyor. SHARE3 Kale Seramik Binası'nda gerçekleşecek.

Kale Seramik Binası, Levent Büyükdere Cad üzerinde İş Kulelerin hemen yanında yer...