28 / 04 / 2024

atlas group Mekke Gate Projesi bitiş tarihi

atlas group Mekke Gate Projesi bitiş tarihi

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özbey tarafından kuruldu. 

Atlas Group, Arabistan'da 128 bin konut yapacak!

Toplamda 2 milyar dolarlık bu projenin iki etaplık kısmına imza atacak olan Atlas Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, yabancı ortaklarıyla yakında projeye başlayacaklarını söyledi.

Mekke'deki yeni şehrin iki etabını Atlas Group inşa edecek!

Mekke 'deki yeni şehrin iki etabını inşa edecek Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Mekke 'deki ' Mekke Gate Projesi 'nde yer alacaklarını söyledi.

Atlas Group Suudi Arabistan'a şehir kuracak!

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

Atlas Group Mekke'nin yeni şehir projesinin iki etabını inşa edecek!

Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Mekke’deki yeni şehir projesinde yer alacaklarını söyledi. Suudi Arabistan’da yapımına başlanacak olan 128 bin konutluk ‘Mekke Gate Projesi’ne imza atacak...

Mekke Gate Projesi ile 128 bin konut inşa edilecek!

Atlas Group, Suudi Arabistan'da yapımına başlanacak olan "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konut inşa edecek.Toplamda 20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabancı ortakla birlikte Atlas Group üstlendi...

Atlas Group Suudi Arabistan'da sıfırdan kent kuruyor!

Atlas Group, " Mekke Gate Projesi " ile 128 bin konutluk bir şehir inşa edecek. Mehmet Ceylan, projenin toplam maliyetinin 2 milyar dolar olduğunu söyledi.

Yeni Doğuş Group şantiye şefleri arıyor!

Yeni Doğuş Group en az 10 yıllık tecrübeli şantiye şefleri ve statikerler aradığını duyurdu. Bu görevler için 0533 721 99 70 numaralı telefona başvuruda bulunmak gerekiyor

Mekke'de kutsal mekanların toplu açılışları yapıldı!

Suudi Arabistan Kralı Abdullah, 5 yıl önce başlayan Mekke ve Medinedeki projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Mekkede Kralın sarayında düzenlenen resmi törene, bir çok protokol üyesi de katıldı

Yalçıntepe Group 72 milyon TLlik hedefin 48 milyon TL'sini gerçekleştirdi!

İnşaat demiri ticaretinden gelerek Esenyurtta 1500 konutlu Maximoon projesine temel atan Yalçıntepe Group, 2011 yılında hedeflediği yaklaşık 140 milyon TLlik konut yatırımını yılın ilk aylarında gerçekleştirdi

atlas group Mekke Gate Projesi bitiş tarihi Haberi

atlas group Mekke Gate Projesi bitiş tarihi


Atlas Group, Suudi Arabistan'da yapımına başlanacak olan "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konut inşa edecek. 20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarını söyledi. Ceylan, Proje kapsamında inşa edilecek dairelerin dünya genelinde satışa sunulacağım...