27 / 04 / 2024

Atlas Group projesi

Atlas Group projesi

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özbey tarafından kuruldu. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Gülaylar Group’un 150 milyon dolarlık otel projesi davalık oldu!

Gülaylar Group, 2016'da 150 milyon dolarlık bir proje için çalışma başlatmıştı. ABD’li ortakları ile Gülaylar arasında projede sorunlar çıkınca, Türk şirket in projesi davalık oldu.

Boğaçayı Projesi, Al-Kharafi Group'un yatırım listesine girdi!

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Çılgın projesi' olarak bilinen Boğaçayı Projesi, Dünyanın En Zengin 100 Arap Şirketi listesinde yer alan Al-Kharafi Group'un yatırım listesine girdi

Teras Gökyüzü İzmir teslim tarihi!

Teras Gökyüzü İzmir teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Uzunyayla Group projesi Teras Gökyüzü Evleri projesi 25 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor...

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi!

Sone İstanbul Basın Ekspres teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde evler 310 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim? Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor...

Atlas Group projesi Haberi

Atlas Group projesi


Atlas Group, Suudi Arabistan'da yapımına başlanacak olan "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konut inşa edecek. 20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarını söyledi. Ceylan, Proje kapsamında inşa edilecek dairelerin dünya genelinde satışa sunulacağım...