06 / 05 / 2024

Atlas Oteli son durum

Atlas Oteli son durum

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Mardan Palace Oteli satışı ihalesinin fesih davası görüldü!

Borçlarından dolayı Halk Bankasına satılan Mardan Palace Oteli'nin ihale feshi için açılan davanın görülmesine devam edildi.Aksu Belediyesi tarafından gönderilen en son tadilat ruhsatında taşınmazın 124 bin metrekare olduğunu kaydetti.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Atlas Oteli’nde restorasyon başladı!

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Talya Oteli ile ilgili son durum ne?

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., Antalya'da bulunan Talya Oteli ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla bilgilendirme yaptı. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

Atlas Oteli son durum Haberi

Atlas Oteli son durum


Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı. Kentin en işlek yerlerinden Fevzipaşa, Şair Eşref ve Gaziosmanpaşa bulvarlarının kesiştiği noktada bulunan otelin tadilat çalışmalarına başlamak için yeni bir proje hazırlayan işadamı Erdal Keresteci, Kültür Bakanlığı İzmir 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nden gelecek onayı bekliyor. 

Atlas Oteli'nin mülk sahibi olan Macaristan eski Fahri Konsolosu Erdal Keresteci, tadilat ve ruhsat izinleri verilmesi halinde dış cephenin orijinal halini bozmamak kaydıyla çalışmalara başlamayı planladıklarını söyledi. 


Butik otel olacak

Keresteci, "Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan ve Konak Belediyesi'nden gerekli izinler çıktıktan sonra projemizi hayata geçireceğiz. Burası yine kentin dokusuna uygun bir butik otel olacak. Projede bizden istenen her...