30 / 04 / 2024

ato Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

ato Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) temsilcilik açacak. Konuyla ilgili protokol imzalandı...

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

İngiliz iş adamı Patrick Diter'ın 70 milyon dolarlık şatosu için yıkım kararı!

İngiliz gayrimenkul zengini Patrick Diter'in Fransa'da 70 milyon dolar harcayarak inşa ettirdiği şato için yıkım kararı verildi.

Patrick Diter'in 468.6 milyon TL'lik şatosuna yıkım kararı!

Fransa'da emlak zengini Patrick Diter, 2005'te gerekli yasal izinleri almadan bir şato yapmıştı. 15 yıl önce şatonun yıkılması talebiyle dava açılmıştı. 15 yıl sonra çıkan dava sonucunda şatonun yıkılmasına karar verildi.

Harekete geçildi! Günlük 44.15 lira hesaplara ödeniyor! 

Kayıt dışı çalışanların başvurusu üzerine, işverene her ay Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ödeyecekleri primlerden mahsup edilmek üzere günlük 44,15 TL destek sağlanacak. ATO Başkanı Gürsel Baran, düzenlemenin önemli bir fırsat sağladığına dikkat çekti.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

Avustralya’da sahibinden satılık ya da kiralık şato!

Avustralya’nın Brisbane bölgesindeki Game of Thrones'tan fırlamış gibi duran ‘şato ev’, sahibinden satılıyor. Şatonun satılık bedeli 600 bin dolar olurken, haftalık kiralık bedeli ise 550 dolar.

Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor!

Demir fiyatlarındaki artışın inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyleyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor." ifadesini kullandı.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası'ndan İsveç'e kınama!

ATO Başkanı Baran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Rotterdam Başkonsolosluğu’na geçmesine izin vermemesiyle başlayan olayları kınadı.

ato Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Haberi

ato Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) temsilcilik açacak.

Temsilcilik açılmasına ilişkin protokol, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ile KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan tarafından imzalandı. Protokol uyarınca KOSGEB, Ankara’daki işletmelere vereceği hizmet ve desteklerin yaygın, etkin ve koordinasyon içinde sunulması amacıyla ATO Hizmet Binası içinde bir temsilcilik açacak. ATO’daki KOSGEB Temsilciliği’nde tam gün görev yapmak üzere bir KOBİ uzmanı ya da uzman yardımcısı görevlendirilecek. Temsilcilik, KOSGEB destek ve hizmetlerinin işletmelere duyurulması ve tanıtılması ile ilgili çalışmaları yürütecek.

Protokol imza töreninde konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, KOSGEB Temsilciliği’nin Ankara’da ilk kez ATO bünyesinde açılacağını belirterek, “KOSGEB ile 4-5 yıldır devam eden çalışmalarımız var. Bugün de çok güzel...