04 / 05 / 2024

aü üniversitesi hastanesi kamu hastaneler birliği tahsisi

aü üniversitesi hastanesi kamu hastaneler birliği tahsisi

Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokolle AÜ Hastanesi, 3 yıllığına Kamu Hastaneleri Birliği' ne tahsis edildi...

Üniversite hastanesine çok sayıda temizlik görevlisi alınacak! Son başvuru tarihi 24 Nisan!

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 20 Temizlik personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak adaylarda 50 KPSS puan şartı arandığı öğrenilirken, başvurulara ilişkin detaylar belli oldu. Peki, genel ve özel koşulları neler? İşte detaylar...

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Haydarpaşa Numune Hastanesi için asbest iddiası!

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, yıkım esnasında hasta, hasta yakınları ve hemşirelerin asbest tozlara maruz kaldığını dile getirdi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkımı başladı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki 8 katlı binanın yıkım çalışmaları başladı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye binası yıkılıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de yer alan Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin dahiliye binasında yıkım çalışmaları başladı.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

aü üniversitesi hastanesi kamu hastaneler birliği tahsisi Haberi

aü üniversitesi hastanesi kamu hastaneler birliği tahsisi


Eskişehir Valiliği, Anadolu Üniversitesi (AÜ) ve Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında imzalanan protokolle AÜ Hastanesi, 3 yıllığına Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildi.


Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Genel Meclis Salonu'ndaki protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, AÜ'nün Türkiye'nin önemli üniversitelerinden olduğunu belirtti.


Üniversitenin mülkiyetinde 75 yataklı hastanenin bulunduğunu ifade eden Tuna, şöyle konuştu:


"AÜ Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki hastanenin atıl kapasitesi var. Daha etkin, verimli hizmet sunabilmesi için yaptığımız protokolle hastane, Kamu Hastaneleri Birliğine tahsis edildi. Bundan sonra hastanemiz bütün poliklinikleriyle, Kamu Hastaneleri Birliğinin imkanlarıyla çok daha kaliteli bir sağlık hizmetini verecek. Böyle bir olaya katkı verdikleri için AÜ Rektörü Naci Gündoğan'a teşekkür ediyorum."


- "Uzman hekim ihtiyacımızı karşılayamaz hale geldik"


Gündoğan da AÜ Hastanesinin yaklaşık 30 yıldır Eskişehir'e hizmet verdiğini hatırlattı.


Son 10...