14 / 05 / 2024

Avanos toki girişimleri

Avanos toki girişimleri

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerle göreve gelen CHP’li belediye başkanı İsmet İnce yönetimindeki Avanos belediyesinin TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması yönündeki çalışmaları 2015 yılında da sürecek.

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

SPK'dan yatırımcılara uyarı! Yasa dışı para toplama girişimleri cezalandırılacak

SPK çeşitli mecralarda bazı sektörlerde yatırım yapılacağı gerekçesiyle SPK'ya izahname sunulmadan usulsüz olarak hisse ve pay satışı yoluyla para toplayan kişilerle ilgili kamuoyunu uyardı.

Emtia piyasalarında son durum ne? Altın, gümüş, buğday, mısır, Brent petrol fiyatları yükseldi mi? 

Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrasında Rusya'nın tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle buğday fiyatında yüzde 6'nın üzerinde düşüşler yaşandı. Peki emtia piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Dublörlü tapularla milyonlarca liralık vurgun! 

Tapuda 'dublör' yöntemiyle yapılan dolandırıcılık girişimleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, yapılan bu sahtecilikle dolandırıcıların milyonlarca liralık vurgun yaptığını dile getirdi. 

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Kırım Tatarları, Türkiye’nin konut inşa etme vaadini kuşkuyla karşıladı!

Cumhurbaşkanı Erdogan’ın, ‘Ankara, Ukrayna’da 500 Kırım Tatarı için konut inşa edecek’ sözlerini yorumlayan Umerov, "Bunlar Türk tarafının Kırım Tatarları için ilk konut inşa girişimleri değil" dedi...

Devrekli heyelanzedelere ev ve imar müjdesi!

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un girişimleri sonucunda heyelanzedelerin sorunları çözülüyor. Bölgede heyelanzedeler için yapılması planlanan konutların proje ve imar çalışmalarına başlandı.

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

Avanos toki girişimleri Haberi

Avanos toki girişimleri


2014 Yılında yapılan yerel seçimlerle göreve gelen CHP’li belediye başkanı İsmet İnce yönetimindeki Avanos belediyesinin TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması yönündeki çalışmaları 2015 yılında da sürecek.

TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması konusunda yıl içerisinde yapılan girişimlerinin süreceğini söyleyen Başkan İnce, “TOKİ ile ilgili bizden önce yazışmalar yapılmış. Eski Kayseri yolu üzerinde bir alan belirlenmiş. Söz konusu alan ile ilgili bir takım imar değişikliklerin yapılması kararlaştırılmış. 2013 Yılından bu yana da bir gelişme yok. 2 Kez kültür ve turizm bakanlığına gittim. Muhtelif planlar konusunda ölçüşmeyen hususlar var. Özellikle mevcut planlarla Ankara’daki planlar arasında bir bütünlüğün olmadığını gördük. Yetkililerle konuyla ilgili görüşmelerimizde sadece Avanos için değil, Türkiye’nin benzer bölgeleri için imar değişikliklerinin masaya yatırılarak önümüzdeki zaman diliminde değerlendirileceği ifade edildi. Şu durumda imar değişikliği...