03 / 05 / 2024

Avantgarde Hotel kapandımı

Avantgarde Hotel kapandımı

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Türkiye'nin en gözde yazlık bölgeleri!

Evlere kapandığımız pandemi döneminde yazlık evlere talep arttı. Bodrum'dan Şile'ye, Kemer'den Güre'ye kadar birçok ilçede fiyatlar koronanın etkisiyle değişti...

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

5 yıldızlı Simena Hotel'in sahilde adil paylaşım isyanı!

Antalya Kemer'de bulunan Simena Hotel'in işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Bin kişi kapasiteli tesisin alanının genişletilmesi için yargıya başvuruldu.

Yüksek katlı bina devri kapandı mı?

Koronavirüs salgınının konut kriterlerini etkilediğini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bundan sonraki projelerimizde mümkün olduğu kadar 10 katın üzerine çıkmamaya çalışacağız. Ben artık yüksek katlı bina devrinin kapandığını düşünüyorum" dedi.

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

The Museum Hotel Antakya için geri sayım!

Asfuroğlu Ailesi’nin üstlendiği proje olan The Museum Hotel Antakya için geri sayım başladı. 30 bin eserin bulunduğu alan hem müze hem de otel olarak ağustos ayı sonunda hayata geçiyor.

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satılması hakkında güncelleme yayınladı. Peki Utopia World Hotel satıldı mı? İşte yanıtı...

Özak'tan Ela Quality Resort Hotel'in kesin tahsis süresi uzatımı açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kesin tahsis süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Avantgarde Hotel kapandımı Haberi

Avantgarde Hotel kapandımı

Kemer Gönük’te üç tesisi bulunan  Avantgarde Hotel& Resort geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren kapılarını kapattı.


Otelin kapandığı haberini Avantgarde Hotel& Resort Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tur operatörlerine yönelik yazdığı yazı ile duyurdu.


Yapıcı, operatörlere teşekkür ederek kaleme aldığı yazının devamında “Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek, bu sıkıntının tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız” dedi.


Yapıcı yazısının devamında “Bu sebepten ötürü 05.09.2015 (Cumartesi) tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” dedi.


Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, Hurriyet.com.tr'nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, turizm sektörünün genel bir sıkıntı yaşadığına işaret etti. Yorulmaz, söz konusu otelin kapanmasının, bağlı bulunduğu şirketin mali durumundan kaynaklanmış olabileceğini...