09 / 05 / 2024

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımları

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımları

Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Doların 10 TL olacağı yeni tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Dolar kurunda yükseliş devam ederken ekonomist Engin Avcı, doların 10 TL olacağı yeni tarihi açıkladı. Bu tarihi duyanlar dilini yutacak! Hemen hazır olun!

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'de yeni etap ruhsatı alındı! 855 konut yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında bulunan 855 konut ve 43 ticari ünite olmak üzere 898 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı. İşte projeye ilişkin merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin yeni etap ruhsatını aldı! 310 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO mülkiyetindeki İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 807 ada 6 parselde yer alan 310 adet konut ve 20 adet ticari üniteden oluşan toplam 330 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 14 Mart'ta alındı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatı alındı! 5 bin 785 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilmesi planlanan projenin ruhsatı alındı. Proje kapsamında toplam 5 bin 785 yeni konut yapılacak...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2022 fiyat listesi!

Yeni konut yatırımları için harekete geçen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan dev proje geliyor. Emlak Konut GYO yeni projesi olan Avcılar Firuzköy'ün tüm detaylarını açıkladı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin detayları...

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımları Haberi

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımları

Tasarım yaklaşımında sürdürülebilirlik esaslarını temel alarak dünyanın farklı ülkelerinde pek çok ödüllü projeye imza atan Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Yerin esas kimliğini ve hikayesini bulmaya çalışarak başladığı projelerini sürdürülebilirlik ana ekseninde ilerleyerek geliştiren Avcı Architects, ticari binalarda dünyanın öncü mimarlık ofislerinden biri olan Gensler ile uluslararası ölçekte ofis projelerine imza atıyor. Gensler’in uluslararası fikir öncülüğünü yerel uzmanlık ve üretim kapasitesiyle buluşturan Avcı Architects, bütüncül tasarım, yeni teknolojilerin kullanımı, doğal özelliklerin maksimize edilmesi ve iklim koşullarıyla entegre olma gibi ilkelere dayanan yaklaşımıyla, daha düşük enerji ve işletme maliyetlerine, daha uzun kullanım ömrüne, daha iyi yaşam standartlarına ve daha...